Redactia.ro
Home » Monden » Iată cum arăta Edward Sanda în copilărie! Nu o să-ți vină să crezi cât de mult s-a schimbat

Iată cum arăta Edward Sanda în copilărie! Nu o să-ți vină să crezi cât de mult s-a schimbat

GALERIE FOTO (3) Iată cum arăta Edward Sanda în copilărie! Nu o să-ți vină să crezi cât de mult s-a schimbat

Edward Sanda este un artist cunoscut și apreciat, iar mai toate fetele râvnesc acum după el, chiar dacă are o relație stabilă cu fetița fenomen, Cleopatra Stratan. Însă nu mulți știu cum arăta Edward Sanda în copilărie. 

Cum arăta Edward Sanda în copilărie

Edward Sanda a devenit cunoscut de puțini ani, însă notorietatea a crescut imedit și a ajuns să fie apreciat de mii de fani. Acum este unul dintre cei mai iubiți artiști din România, iar faptul că o are ca iubită pe Cleopatra Stratan, fetița fenomen de altă dată, făcut ca fanii să urmărească și mai mult povestea lor de dragoste.

Acum este recunoscut pe stradă și melodiile lui sunt ascultate la radio, dar nu mulți știu cum arăta Edward Sanda în copilărie. Recent, acesta a postat pe Instagram o fotografie care i-a surprins pe fani. Deși nu poți să-și dai seama cine este, în fotografie apare mama lui ținându-l pe artistul nostru în brațe, pe vremea când avea doar câțiva anișori, potrivit spynews.ro.

Cum arăta Edward Sanda în copilărie
Edward Sanda și mama lui

Cum arăta Edward Sanda în copilărie! Mai mult, cântărețul a mai scos din cufărul cu amintiri o altă fotografie, însă nu una atât de veche. Tot la insistențele celor care îi urmăresc activitatea din mediul online, logodnicul Cleopatrei a publicat o fotografie de pe vremea când era un adolescent, iar look-ul său era total diferit față de cel de acum.

Deși părul nu s-a schimbat prea mult, la nivelul feței lucrurile s-au mai schimbat. Acum, Edward este un bărbat care se laudă cu o barbă foarte îngrijită, în timp ce, atunci era doar un copil cu chipul extrem de lucios și curat.

Cum arăta Edward Sanda în copilărie
Edward Sanda în perioada liceului

Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt suflete pereche

Edward Sanda și fiica lui Pavel Stratan formează cel mai nou cuplu din showbiz. Cleopatra Stratan este îndrăgostită de Edward Sanda de când avea 15 ani.

Într-un material pentru revista Doiniței Oancea, Cleopatra Stratan a scris  despre cel mai emoționant moment din viața ei și anume despre cum a fost cerută de soție de Edward Sanda. Totodată, fiica lui Pavel Stratan a dezvăluit că era îndrăgostită de artist încă de la vârsta de 15 ani.

”Vrei să fii soția mea?” Asta a fost întrebarea care mi-a schimbat viața, dar… să facem un mic review și să ne întoarcem un pic în timp, mai exact în 2014, la Caracal. Pe 1 iunie 2014 am avut un concert la Caracal, organizat de primăria orașului, la care am cântat cu tata, live. Înainte de a intra pe scenă, stând în culise, aud pe un băiat cântând piesele lui Smiley, gândindu-mă că e chiar el acolo. Ce să vezi că, acel “Smiley” era bărbatul vieții mele — Edward Sanda, care, atunci avea 16 ani, iar eu 11. Mișto, nu? După concert, am făcut și o poză împreună”, spune Cleopatra Stratan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: