Redactia.ro
Home » Monden » Iată pe ce nu ar cheltui banii niciodată Lora. Cântăreaţa a spus: „Am altă percepție asupra finanțelor”

Iată pe ce nu ar cheltui banii niciodată Lora. Cântăreaţa a spus: „Am altă percepție asupra finanțelor”

Cine o va înlocui pe Lora la ”Vorbește Lumea”! Nimeni nu se aștepta la asta

Nu mai este un secret faptul că celebra cântăreaţă Lora are o situaţie financiară foarte bună. În ciuda acestui lucru, Lora nu aruncă cu banii în toate direcţiile fiind foarte cumpătată. Aceasta a făcut declaraţii în exclusivitate la Antena Stars despre modul în care îşi gestionează finanţele.

Artista se bucură de success atât în muzică, cât şi în viaţa privată. De o bună bucată de vreme, Lora nu mai este cunoscută doar ca artistă la noi în ţară ci şi ca femeie de afaceri. Ea a dezvăluit de curând faptul că lucrează la un proiect nou.

În ziua de 1 Mai Lora a luat parte la o petrecere exclusivistă într-un club foarte cunoscut.

Când vine vorba despre lux şi opulenţă, Lora nu ar cheltui niciodată banii, iată pe ce:

Lora: „Nu aș da niciodată banii pe iubire”

Lora a spus că nu ar da niciodată banii pe iubire. Iubirea este nepreţuită pentru ea, dar mai sunt şi alte lucruri pentru care aceasta nu este dispusă să scoată foarte mulţi bani din buzunar.

Tot în exclusivitate pentru Antena Stars, Lora a declarat că nu ar cheltui sume foarte mari pe genţi, pantofi, articole vestimentare şi accesorii care aparţin unor brand-uri extrem de cunoscute şi foarte scumpe.

Lora susţine că nu este o persoana zgârcită, dar că are alte principii despre viaţă şi cheltuieli. Deşi nu face economii, se pare că artista este foarte calculată şi cheltuie banii cu cap.

Lora şi-a deschis propriul brand de produse cosmetice şi de îngriiire care sunt déjà pe piaţa de la noi din ţară şi adorate de multe doamne şi domnişoare. Lora “a dat lovitura” cu aceste produse!

Cine dă bani pe iubire?! Încearcă cineva? Eu n-aș da niciodată bani pe asta. N-aș da bani pe chestii care, nu știu, haine scumpe, genți… Nu că n-aș da niciodată, dar deocamdată nu aș vrea să investesc în chestii care-s doar de nume și atât. Pentru că eu construiesc la un brand al meu și atunci știu ce înseamnă fiecare ban. Am altă percepție asupra finanțelor. Nu sunt zgârcită, dar pot părea așa, pentru că sunt cumpătată”, spune Lora.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: