Redactia.ro
Home » Stil de viață » Icoana care nu trebuie să lipsească din casa nimănui. Unde trebuie să o așezi. Mulți nu știau asta

Icoana care nu trebuie să lipsească din casa nimănui. Unde trebuie să o așezi. Mulți nu știau asta

Ce icoană nu trebuie să lipsească din nicio casă și unde trebuie așezată. Mulți nu știau asta, cu sigurantă. Dacă în biserici acestea sunt poziționate într-o ordine bine stabilită, iată că în casele oamenilor, icoanele trebuie să stea la un loc potrivit.

Ce icoană nu trebuie să lipsească din casă

În toate bisericile, icoanele reprezintă obiecte de cult și au ordine bine stabilită prin Erminie. Totul se schimbă atunci când vine vorba de așezarea lor în casă. Acestea trebuie puse într-un loc special, în general pe un perete sau într-un colț care este orientat spre răsărit. Icoanele reprezintă un semn al prezenței lui Dumnezeu în casa fiecăruia. Oamenii se simt mai aproape de Dumnezeu atunci când sunt înconjurați de icoane. Acestea trebuie să aibă un loc special în casa fiecărui creștin. Icoanele sunt așezate în casele oamenilor, pe un perete care este orietentat spre răsărit.

Unde trebuie să așezăm icoanele în casă

Icoanele sunt mereu așezate într-un loc special în casa fiecărui creștin. Acest loc special trebuie să fie neapărat pe peretele spre răsărit. Întotdeauna trebuie să ne rugăm cu fața spre răsărit. Răsăritul, locul de unde ne vine lumina, este semnul lui Dumnezeu, al Mântuitorului Hristos, numit în rugăciunile Bisericii Răsăritul cel de sus, Soarele Dreptății. Mulți creștini nu stiau acest lucru și le-au așezat greșit. A fost o vreme când unii creștini țineau icoanele după ușă, în vreun colțișor sau chiar în șifoniere sau în valize.

Ce icoană nu trebuie să lipsească niciodată din casă Icoana Maicii Domnului este cea care nu trebuie să lipsească din nicio casă. Aceasta icoană protejează și ocrotește, aduce iubire și împăcare și alină toate durerile sufleteşti. Icoana Maicii Domnului nu se aduce în casă fără să fie sfințită la biserică. Nu contează de unde a fost primită icoana, trebuie să mergi cu ea la preot şi se sfinţeşte. Astfel, ea capătă putere binefăcătoare prin harul rugăciunii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: