Redactia.ro
Home » Stil de viață » Idei de cadouri – cum transformi o zi obisnuita in sarbatoare

Idei de cadouri – cum transformi o zi obisnuita in sarbatoare

Te-ai gandit ca poti da o nota festiva unei zile obisnuite? Ca poti transforma intr-un eveniment memorabil orice reusita? sau ca ii poti bucura pe cei dragi cu mici atentii… asa fara motiv?

Nu trebuie sa fie decretata o zi anume pentru a-i surprinde pe apropriati, poti declara zilele tale de sarbatori si cadouri vei vedea ca vei produce fericire. Care sunt obiectele pe care le poti oferi in astfel de situati… citeste randurile urmatoare si descopera cateva ideii inedite .

Cutii pentru depozitare si organizare

Oricine apreciaza ordinea, deci sa oferi cutii pentru depozitarea si organizarea obiectelor personale nu poate produce decat bucurie. Alege modele de dimensiuni reduse, usor de integrat in decor. Astfel de piese sunt versatile si aduc un plus estetic ambientului indiferent de stilul predominant. Orienteaza-te catre cutii confectionate din piele naturala, sau care se evidentiaza prin design interesant, asa cadoul va fi si util si pretios.

Cosuri pentru picnic

Vremea buna indeamna la iesiri tot mai dese in natura! Poti oferi cosuri pentru picnic cadou prietenilor apropriati, mamei, surorii, nepotilor, fratelui sau copiilor! Nimic nu se compara cu interactiunea cu natura, cu mireasma de pamant, aroma de iarba cruda si parfumul suav al florilor salbatice. Aceste obiecte sunt potrivite pentru cei ce indragesc natura, insa din diferite motive nu reusesc sa se bucure de ea! Oferind cosuri pentru picnic vei oferi si motive pentru escapade in familie! Ce zici nu suna promitator? Un asemena cadou trebuie sa il faci pentru tine.

Jocuri de societate si puzzle

Nu trebuie sa fii copil sa te bucuri de jocuri si jucarii. Acesta este un principiu sanatos care ajuta la mentinerea unui psihic sanatos si aduce vibe pozitiv. Jocurile de societate si cele de tip puzzle sunt potrivite pentru oricine, pentru copii, bunici preocupati, prieteni, frati sau surori. Sunt interactive, captivante si indeamna la distractie. Nu ezita sa te folosesti de aceste instrumente pentru a aduce buna dispozitie.

Carti

Cartile continua sa fie daruri inspirate, indiferent de ocazia  cu sunt oferite. Titlurile clasice, de aventura, mister si cele politiste sunt si captivante si relaxante. Chiar daca timpul pare sa nu mai ajunga, cateva pagini ajuta la descretirea fruntilor si imbunatateste starea de spirit. Sunt acele daruri pe care le poti oferi cu orice ocazie sau fara motiv in orice anotimp!

Sursa de imagine:

bbernard / Shutterstock.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini