Redactia.ro
Home » Monden » Idilă nouă la Survivor! După ce a sărutat-o pe gât pe Ana Porgras, s-a reorientat către o Războinică: ”Îmi place de ea”

Idilă nouă la Survivor! După ce a sărutat-o pe gât pe Ana Porgras, s-a reorientat către o Războinică: ”Îmi place de ea”

GALERIE FOTO (2)

În lumea reality show-urilor, emoțiile și relațiile neașteptate sunt la ordinea zilei, iar Survivor All Stars 2024 nu face excepție. Printre probele de supraviețuire și strategiile de joc, se înfiripă și povești de dragoste care captează atenția publicului.

Recent, o nouă poveste de dragoste pare să se fi născut sub soarele arzător al competiției, între Zanni, reprezentantul „Faimoșilor”, și Alexandra Duli din tabăra „Războinicilor”.

Un nou cuplu la Survivor All Stars

Totul a început în episodul 30 al competiției, care urmează să fie difuzat pe 21 martie 2024, la Pro TV. În cadrul unui joc de „adevăr sau provocare” organizat în tribul „Războinicilor”, Alex Delea a intuit slăbiciunea Alexandrei Duli pentru Zanni și a decis să acționeze. Astfel, „Războinica” a fost provocată să-i ofere un sărut pe obraz lui Zanni, moment care a avut loc chiar la începutul consiliului tribal, spre uimirea participanților.

Această acțiune aparent simplă a deschis calea pentru confirmarea reciprocității sentimentelor dintre cei doi concurenți. Întrebată dacă gestul ei a fost un pariu sau o plăcere, Alexandra Duli a răspuns cu o sinceritate dezarmantă: „Ambele”. Acest schimb de replici a fost suficient pentru a stârni curiozitatea și speculațiile, atât în rândul colegilor de concurs, cât și al telespectatorilor.

Cum au reacționat colegii

Reacția imediată a celor din jur a fost una de surpriză și încurajare. Ana Pal, luptătoarea de MMA, a fost printre primii care au comentat situația, evidențiind atracția evidentă dintre Zanni și Duli. Întrebat de gazda emisiunii, Daniel Pavel, dacă este atras de Alexandra, Zanni nu a ezitat să-și exprime simpatia: „O simpatizez, este adevărat. Se rățoiește, dar îmi place de ea”.

Această declarație a venit să confirme faptul că sentimentele dintre cei doi nu sunt doar o strategie de joc sau un simplu flirt, ci pot fi începutul unei relații sincere. Faptul că Alex Delea, colegul Alexandrei Duli, a menționat că aceasta este „topită după el” adaugă o notă de autenticitate întregii povești.

Reacția Anei Porgras nu a întârziat să apară

Situația a atras atenția în mod special în contextul zvonurilor despre o posibilă relație anterioară între Ana Porgras și Zanni. Concurenta a ales să adopte o atitudine matură și deschisă față de această nouă evoluție, mărturisind: „Mă bucur pentru el, mă bucur și pentru Duli”. Această reacție demonstrează o înțelegere și o acceptare a dinamicii complexe dintre participanții la Survivor All Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: