Redactia.ro
Home » Monden » Idolul femeilor din întreaga lume, în stare gravă! Ce s-a ales de marele actor

Idolul femeilor din întreaga lume, în stare gravă! Ce s-a ales de marele actor

alain delon

Alain Delon a ajuns la venerabila vârstă de 87 de ani, iar în ultima perioadă acceptă tot mai rar să se prezinte la evenimente.

Într-o rară apariție, idolul femeilor din întreaga lume a fost fotografiat alături de nepoata sa, Loup. Imaginea a fost postată de fiul său, Anthony Delon, pe o rețea de socializare.

I-a cerut fiului său să-l eutanasieze

Comentariul care însoțește fotografia este: ”Legături de sânge”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anthony Delon (@therealanthonydelon)

Fanii s-au grăbit să aprecieze fotografia și să comenteze: ”Toate frumusețea din lume într-o singură fotografie. O relație care nu poate să fie niciodată ruptă. Mulțumim pentru acest cadou”. ”Sublim. Mulțumim, Anthony, și salutări tatălui tău”, au scris fanii.

Ultima apariție a actorului la televizor a fost anul trecut, pe 23 septembrie, când l-a intervievat pe președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, iar fanii sunt îngrijorați.

Alain Delon și-a rărit aparițiile publice

Marele actor francez este într-o situație gravă, atât de delicată, încât s-a gândit chiar și la eutanasiere. Se pare că fiul său a făcut demersurile pentru a-i împlini dorința.

Cu toate acestea, apropiații lui nu sunt deloc de acord cu această decizie radicală. Deși a suferit un atac și o hemoragie a creierului, un prieten apropriat a declarat pentru closermag.fr: ”Este o prostie să spui că este pe moarte.”

Regizorul Cyril Viguier a adăugat: ”Are 87 de ani, desigur, dar m-am întâlnit cu el acum o săptămână la casa lui din Douchy, este în formă foarte bună! Și, pe deasupra, nu s-a simțit niciodată atât de liber”.

Alain Delon este unul dintre cei mai cunoscuți actori din Franța. Declarat la un moment dat drept cel mai sexy bărbat din lume, actorul a jucat din 1957 și până în 2008 în filme cunscute la nivel internațional. Printre acestea se numără: „Le Retour de Casanova”, „Zorro”, „Notre histoire” sau „Un crime”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: