Redactia.ro
Home » Monden » Ieșire necontrolată la Survivor All Stars! Zanni a jignit-o pe Alexandra Duli în ultimul hal: ”Ești o…”

Ieșire necontrolată la Survivor All Stars! Zanni a jignit-o pe Alexandra Duli în ultimul hal: ”Ești o…”

Survivor All Stars, reality-show-ul plin de provocări și emoții, a atins un nou nivel de tensiune în ultima săptămână, marcând un conflict intens între Faimosul Zanni și Războinica Alexandra Duli. Competiția, cunoscută pentru testarea limitelor fizice și mentale ale concurenților, a devenit scena unui nou episod controversat, ce a stârnit discuții și a polarizat fanii.

Pe lângă tensiunile crescânde, săptămâna a adus și momente memorabile, cum ar fi întărirea echipei Războinicilor prin sosirea Oanei Ciocan și revenirea lui Jador, care și-a surprins partenera cu o cerere în căsătorie. Aceste momente au oferit o scurtă pauză de la intensitatea competiției, reamintind publicului și concurenților că Survivor All Stars este un melanj complex de emoții și evenimente neprevăzute.

Zanni a călcat din nou strâmb la Survivor

Intriga principală a săptămânii a fost, însă, conflictul dintre Zanni și Alexandra Duli, care a culminat cu un schimb acid de replici în timpul consiliului tribal. În centrul disputei a fost percepția lui Zanni asupra performanțelor Alexandrei în cadrul competiției, pe care a comparat-o pe aceasta cu un „caracatiță”, într-un mod menit să sublinieze, din perspectiva sa, lipsa de eficiență a Războinicei.

Acest conflict între Zanni și Alexandra Duli adaugă un nou strat de complexitate la Survivor All Stars, punând în lumină nu doar rivalitatea dintre echipe, dar și tensiunile interne care pot escalada rapid. Astfel de momente de fricțiune sunt amintiri că, în ciuda spiritului de echipă promovat, competiția rămâne o luptă individuală pentru supremație, recunoaștere și, în cele din urmă, pentru marele premiu.

Răspunsul Alexandrei Duli nu a întârziat să apară

Alexandra Duli nu a rămas însă pasivă în fața acestor provocări. Ea s-a apărat, subliniind că, în ciuda opiniilor exprimate de Faimoși, a demonstrat că poate fi o concurentă redutabilă, învingându-și rivalele în mai multe ocazii. Răspunsul ei ferm și hotărât a subliniat dorința de a fi evaluată corect pe baza meritelor, nu a prejudecăților.

„Voi (nr: Faimoșii) mă faceați pe mine slabă, deși am adus puncte cu Ana și cu Ștefi”, a spus Alexandra Duli.

„Diferența este că tu chiar ești slabă!”, i-a tăiat elanul Zanni.

„Eu nu sunt slabă! Uită-te la fetele tale, le-am bătut pe fiecare în parte”, i-a replicat Războinica.

Moment în care Zanni a trecut la jigniri, comparând-o pe Alexandra cu un animal marin: „Ești o caracatiță!”

„Ba sunt foarte bună, mulțumesc foarte mult! Și tu ai avut săptămâni în care nu ai adus puncte și te dai cel mai tare”, a continuat Alexandra Duli.

„O caracatiță nu poate vorbi despre puncte”, a replicat Zanni.

Însă, Alexandra Duli a avut ultimul cuvânt, spunând pe un ton matur: „Ba tu ești o caracatiță!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: