Redactia.ro
Home » Știri » Îi recunoști? Se cunosc de la grădiniță și sunt împreună și acum

Îi recunoști? Se cunosc de la grădiniță și sunt împreună și acum

Razvan si Dani

Se cunosc de la grădiniță și sunt și acum împreună. Formează o pereche perfectă și sunt îndrăgiți de toată lumea. Nu de puține ori cei doi își amintesc cu nostalgie și cu multe tachinări de copilărie. Mai mult, cei doi au devenit și vecini.

Despre cine este vorba

Încă de pe băncile grădiniței se cunosc și sunt îndrăgiți de toată lumea. Ambii putem spune că formează perechea perfectă având în vedere prietenia de mulți, mulți ani. Își amintesc cu nostalgie de clipele din copilărie,  iar cu timpul au devenit și vecini.

Răzvan si Dani

După mai bine de 35 de ani sunt inseparabili și acum. Îi vezi la TV în fiecare dimineață și fac împreună o echipă fantastică. Îți dai seama despre cine este vorba? Îi vezi zilnic la „Neatza cu Răzvan și Dani”, dar și la X-Factor. Mai exact, este vorba despre Răzvan Simion și Dani Oțil (în poză cel stânga este Răzvan, iar cel din colțul din dreapta este Dani).

Au copilărit împreună la Reșița, iar viața i-a adus împreună în 1995, la radio, unde Dani Oțil se ocupa de emisiuni pentru tineri. Câteva luni mai târziu, i s-a alăturat și Răzvan, care până atunci făcuse stagiatură la o televiziune locală. „Am stat 12 ani la radio și nu ne cunoștea nimeni. După două săptămîni de televiziune, ne știau toate babele de la cozi (…) Asta ne-am dorit. N-am să mint, să-ți spun că a fost o întâmplare și să crezi despre noi că suntem visul american în materie de tv. Am tras cu dintii pentru fiecare punct de rating și am învățat de la alții cum să nu ne facem de râs pe sticlă“, a adăugat Răzvan Simion.

„Ne știm din copilărie. Eu aveam ochelari, iar Dani avea părul lung. Ne tachinăm la fel de des că în prezent, iar în vacanțe aveam grijă să le jucăm farse prietenilor…“, a mai declarat Răzvan Simion în cadrul unui interviu.

Concurs inedit la Neatza între Răzvan, Dani, Amalia și Ramona de la "Prietenii de la 11" - YouTube

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: