Redactia.ro
Home » TV » Anunțul lui Răzvan, în direct, din platoul emisiunii la „Neața cu Răzvan și Dani”: „Este ultima mea săptămână”

Anunțul lui Răzvan, în direct, din platoul emisiunii la „Neața cu Răzvan și Dani”: „Este ultima mea săptămână”

Razvan Simion

Matinalul „Neața cu Răzvan și Dani” este unul dintre cele mai longevive și de succes proiecte TV. Gazdele emisiunii, Răzvan Simion și Dani Oțil, au reușit să păstreze atenția și simpatia publicului de mai bine de 10 ani. Telespectatorii i-au urmărit, zi de zi, și au luat parte la toate evenimentele importante din viața celor doi. Într-una din edițiile recente, Răzvan Simion a făcut un anunț inedit, în direct, din platoul emisiunii.

Anunțul lui Răzvan Simion din platoul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”

Răzvan Simion are parte de o săptămână inedită și le-a dat de veste și telespectatorilor care i-au stat alături în ultimii 12 ani. „E ultima mea săptămână”, și-a început pledoaria simpaticul Răzvan, continuând cu anunțul împlinirii a 40 de ani.

Așadar, săptămâna aceasta, moderatorul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani” schimbă prefixul, un prag important în viața lui. ”Ultima săptămână de 39, sâmbătă fac 40.”, a adăugat acesta. Cât despre pragul celor 40 de ani, simpaticul jurnalist a menționat că nu se simte altfel. ”De pe la 35 de ani am făcut toate crizele de 40, după cum s-a putut vedea de-a lungul timpului, atât în ziare cât și pe Internet.”, a mai spus acesta.

Răzvan Simion, divorțat și cu doi copii. De ce nu a mers relația cu Lidia Buble

Amintim că Răzvan Simion a divorțat de soția sa, Diana, în urmă cu cinci ani. Separarea lor a născut ample controverse în presa de scandal, dat fiind faptul că a coincis cu formarea unui cuplu cu cântăreața Lidia Buble, mai mică decât el cu 13 ani.

Din păcate, și relația cu artista a ajuns la final, acum două luni. Cei doi au refuzat să ofere un motiv anume, Răzvan Simion mulțumindu-se să spună că partenera lui de viață nu se mai simțea iubită și că au ales să pună punct relației. Mulți au speculat pe baza acestei despărțiri, însă, și au mizat pe diferențele de vârstă, interese și… religie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: