Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a fostei soții a lui Răzvan Simion, Diana Simion, după ce el s-ar fi despărțit de Lidia Buble

Prima reacție a fostei soții a lui Răzvan Simion, Diana Simion, după ce el s-ar fi despărțit de Lidia Buble

GALERIE FOTO (2) Prima reacție a fostei soții a lui Răzvan Simion, Diana Simion, după ce el s-ar fi despărțit de Lidia Buble

Diana Simion a avut o reacție după ce au apărut informații cum că Răzvan Simion s-ar fi despărțit de Lidia Buble. Prima fotografie publicată de fosta soție a matinalului de la Antena 1.

Diana Simion a divorțat de prezentatorul TV după ce acesta s-a cuplat cu Lidia Buble. Răzvan Simion și Diana Simion au împreună doi copii: Ianca și Tudor. După cum era de așteptat, matinalul de la Antena 1 și-a continuat relația cu cântăreața.

În ultimele săptămâni, se tot aude prin lumea mondenă că cei doi îndrăgostiți nu mai plutesc tocmai pe un norișor roz. Cum, de obicei, nu iese fum fără foc, nu putem decât să așteptăm reacțiile lor oficiale în legătură cu o posibilă ceartă.

Ce s-a ales de Diana Simion

Deși a depășit foarte greu divorțul, după 14 ani de căsnicie, însă acum demonstrează că viața ei s-a schimbat. Chiar în aceeași perioadă în care pare că relația dintre Răzvan și Lidia Buble este pe butuci, Diana a postat o fotografie ca să arate cât de fericită este!

Diana s-a mutat, alături de cei doi copii, la Timișoara, la scurt timp după despărțirea de fostul soț. A intrat într-o nouă etapă a vieții ei, iar astăzi este mai fericită ca oricând!

A tratat cu indiferență informațiile legate de fostul soț

Deși fostul ei soț este tot timpul în lumina reflectoarelor, mai ales din prisma noii sale relații cu Lidia, Diana Simion nu și-a exprimat niciodată opinia despre cei doi. Nici în această perioadă, nu a postat nimic pe rețelele de socializare care să aibă legătura cu scandalul dintre ei. Totuși, nu s-a putut abține să publice o fotografie prin care parcă ar vrea să arate cât de fericită este, alături de noul său partener.

”Totul este de domeniul trecutului”

, asta transmite Diana prin activitate sa. Este împreună cu Radu Biță, despre care spune că ”un om simplu”, care nu are ”averi”, însă – reîntâlnit-o pe Diana, după 20 de ani – ”s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare”. Bărbatul a precizat că se înțelege de minune și cu cei doi copii ai iubitei sale.

”Avem o relație de câteva luni. Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum câteva luni ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare. Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Diana mă ajută, ne susținem reciproc,”, a declarat Radu Biță, iubitul Dianei Simion, pentru click.ro.

„Câinii latră mult”, spune Lidia Buble

Curioși, fanii celor două vedete nu se pot abține din a întreba dacă încă mai sunt împreună. Ba chiar Lidia Buble a fost întrebată pe Instagram: „Te-ai despărțit de iubi, Lidia? Așa se zvonește”.

Lidia Buble a spus doar: „câinii latră mult”. De unde se poate trage concluzia: chiar dacă s-ar fi certat, acum s-au împăcat și relația lor continuă într-o frumoasă poveste de iubire.

Răzvan Simion nu i-a cunoscut încă pe viitorii socri, el având această ocazie doar când o va cere de nevastă pe Lidia Buble!

„Părinţii mei încă nu l-au cunoscut pe Răzvan, dar fraţii mei, da. La noi este tradiţie ca, doar atunci când sunt planuri de nuntă, să fie prezentat părinţilor partenerul de viaţă. Aşa s-a întâmplat în toate cazurile, la fraţii sau la surorile mele.

Doar când a fost vorba despre cerut de la părinți şi au fost intenţii serioase, doar atunci mama şi tata s-au cunoscut cu viitorul ginere sau noră. Oricum, eu şi Răzvan nu ne grăbim cu nunta, pentru că avem timp suficient să facem asta. Momentan, eu încă sunt un suflet copilăros”, a povestit solista.

Lidia Buble nu vrea să se ascundă de fanii săi!

„Dacă eram cerută, eram şi căsătorită până acum! Atunci când va veni momentul, toată lumea va şti, pentru că acest amănunt unic merită împărtăşit”, a mai povestit Lidia Buble.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: