Redactia.ro
Home » Stil de viață » Îl așteptam plânsă și nervoasă în tocul ușii cu bagajele făcute. Eram pregătită să-l dau afară din casa mea, dar când a ajuns am rămas șocată de tupeul lui. Voiam să dispar și să mă fac mică când am vazăt cu cine a venit 

Îl așteptam plânsă și nervoasă în tocul ușii cu bagajele făcute. Eram pregătită să-l dau afară din casa mea, dar când a ajuns am rămas șocată de tupeul lui. Voiam să dispar și să mă fac mică când am vazăt cu cine a venit 

Într-o zi ploioasă de toamnă, când norii își aruncau lacrimile pe străzile asfaltate și frunzele căzute se adunau în mici bălți de apă, Sara aștepta în pragul casei ei, cu inima bătând sălbatic în piept și cu bagajele pregătite la ușă. Era pregătită să-l de afară pe cel căruia nu demult îi spunea iubit.  Era o zi grea pentru ea.

Îl așteptam în tocul ușii cu bagajele făcute

Îl aștepta pe Alex, bărbatul pe care îl iubise cu toată ființa ei, dar care i-a sfâșiat inima în bucăți cât mai mici decât orice puzzle ar fi putut rezolva. Tot ce mai simțea pentru el acum era o amestecătură nebună de furie, tristețe și dezamăgire. Era hotărâtă să-l alunge din viața ei, să-l îndepărteze ca pe o amintire amară.

Am rămas șocată de tupeul lui

Când mașina lui Alex a apărut în curbă, Sara și-a strâns pumnii și și-a pregătit discursul interior pentru momentul când va discuta cu el. Dar când ușa mașinii s-a deschis, iar Alex a ieșit, privirea ei a fost întâmpinată cu o surpriză neașteptată. Lângă el se afla o femeie, o străină, care zâmbea cu o nonșalanță pe care Sara nu o putea suporta.

Și atunci, în acel moment, când toate emoțiile ei explodau într-o furtună de furie și confuzie, Alex a rostit cu o voce care suna străin în urechile ei:

„Sara, vreau să-ți prezint pe Alina. Ea este… soția mea.”

Cuvintele au căzut greu în aer, lovind-o pe Sara ca niște ciocane grele. Inima ei s-a oprit pentru un moment, apoi a început să bată cu o furie surdă în pieptul ei. Niciun sunet nu a mai ieșit din gura ei, niciun gest nu s-a mai ivit. Simțea că nu se poate apăra în fața acestei situații. Aparent, soția lui știa de ei și era de acord cu relația lor atâta timp cât nu era neglijată.

Acel moment a fost unul ireal pentru ea, unul în care pământul părea să se deschidă sub picioarele ei și totul să se prăbușească în jur. Tot ce știa și credea despre Alex, despre dragostea lor, s-a spulberat într-o clipă. În loc să îl alunge din viața ei, Sara simțea cum totul se prăbușește în jurul ei, cum lumea pe care o cunoștea se destramă în bucăți de neliniște și suferință.

Așa a început călătoria ei în întunericul depresiei, o călătorie care părea că nu va avea niciodată un sfârșit fericit. Dar în acele momente întunecate, Sara a găsit o forță nebănuită în adâncul ei, o putere de a merge mai departe chiar și atunci când totul părea pierdut.

Sursa foto: Freepik.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: