Redactia.ro
Home » Monden » Îl mai știi pe Bud din Familia Bundy? Timpul nu l-a iertat deloc

Îl mai știi pe Bud din Familia Bundy? Timpul nu l-a iertat deloc

GALERIE FOTO (4)

Oare câte persoane îl mai pot recunoaște pe Bud Bundy, care a împlinit de curând frumoasa vârstă de 47 de ani? Celebrul actor David Faustino are o viață ca în filmele de acțiune, cu adrenalină, droguri și poliție, însă nu au lipsit nici fetele frumoase.

„Married… with children” sau „Familia Bundy”, asa cum îl știe orice român, este serialul fenomen care a prins bine la public în anii ’90 din toată lumea. Filmat între 1987 și 1997, personajele din Familia Bundy au fost și pe placul telespectatorilor români, care nu au ratat niciun episode din cele 259 de episoade ale serialului. Bud Bundy a fost preferatul adolescenților, care se regăseau ușor în personajul interpretat de actorul David Faustino.

Bud Bundy din Familia Bundy, la 47 de ani

Însă ce s-a ales de “Bud Bundy”? Ei bine, așa cum era de așteptat, timpul a trecut și peste actorul care i-a dat viața lui Bud Bundy. David Faustino a împlinit de curând vârsta de 47 de ani și puțini fani ai serialului Familia Bundy l-ar mai recunoaște acum.

Viața actorului este una demnă de un film de acțiune, din care nu lipsesc drogurile și poliția.

David Faustino s-a născut pe 3 martie 1974, în Los Angeles, California, așadar de curând actorul a împlinit 47 de ani. Din 1980, când și-a făcut apariția pe micile ecrane ca actor, s-a făcut remarcat și ca rapper, DJ, dar și prezentator radio. Și dacă în carieră are succes, iată că nici la capitolul dragoste nu stă rău. Lindsay Bronson este partenera de viață și cea care i-a dăruit o fetiță, în noiembrie 2015. David a fost căsătorit cu actrița Andrea Elmer, între 2004 și 2007.

David Faustino, arestat pentru droguri

Pe lângă actorie, David Faustino este pasionat de muzică. A început cu muzica rap, iar acum este DJ. David postează pe contul personal de Instagram tot ceea ce face.

La capitolul afaceri, David Faustino a deținut la începutul anilor ‘90 un club de noapte în Los Angeles, care se numea „Balistyx”.

Însă nu totul a fost roz pentru David Faustino. În mai 2007, actorul a fost arestat pentru deținere de marijuana. Celebrul actor a fost de acord să se interneze într-un centru de reabilitare. Iar demersul pare că a dat roade, având în vedere că în prezent este extrem de implicat în diferite acțiuni pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: