Redactia.ro
Home » Monden » Îl mai știi pe Fabrizio Faniello? Cum arată acum, la mai bine de 20 de ani de la colaborarea cu Andreea Antonescu

Îl mai știi pe Fabrizio Faniello? Cum arată acum, la mai bine de 20 de ani de la colaborarea cu Andreea Antonescu

GALERIE FOTO (7)Îl mai știi pe Fabrizio Faniello

Îl mai știi pe Fabrizio Faniello? În urmă cu 21 de ani făcea furori în România. Originar din Malta, Fabrizio Faniello s-a îndrăgostit iremediabil de țara noastră după ce a făcut o colaborare muzicală cu Andreea Antonescu. La acea vreme, a fost unul dintre cei mai râvniți burlaci. Cum arată acum celebrul artist?

Îl mai știi pe Fabrizio Faniello? Cum arată acum, la mai bine de 20 de ani de la colaborarea cu Andreea Antonescu

Îl mai știi pe Fabrizio Faniello? În 2010 a venit în România în urma unei colaborări cu Andreea Antonescu, îndrăgostindu-se de frumusețile țării. La acea vreme, artista noastră făcea prima colaborare cu un artist internațional, iar proiectul a cunoscut un succes imens atât în țară, cât și peste hotare. Extrem de sexy și carisma sa, Fabrizio atrăgea atenția tuturor femeilor din jurul său, devenind pe atunci unul dintre cei mai răvniți burlaci. Pe atunci se zvonea că ar fi avut o relație cu Andreea Antonescu, dar niciunul dintre ei nu a confirmat. În prezent, Fabrizio, 40 de ani,  locuiește în Malta alături de familia. Acesta a intrat într-un con de umbră, dar cu toate astea a rămas același bărbat fermecător. Deși a continuat să activeze în domeniul muzicii, melodiile sale nu se află în topurile muzicale.

Fabrizio Faniello a concurat la Eurovision în 2001, cu melodia „Another Summer Night”, clasându-se pe locu zece. Pe rețelele de socializare, artistul postează multe fotografii alături de familia sa, ceea ce putem deduce că Fabrizio este un familist convins. Acesta își petrece timpul fiind în preajma rudelor. În ceea ce privește viața sentimentală, din postările din mediul online, putem deduce că artistul este în continuare burlac În urmă cu câțiva ani, Fabrizio declara într-o conferință de presă din România că își dorește o iubită româncă. „Nu am prietena. Sunt disponibil! Caut fata potrivita, care sa ma inteleaga„, spunea acesta.

Fabrizio Faniello a avut probleme cu drogurile

Fabrizio Faniello este cel mai mare copil al cuplului Vincenzo și Anna Faniello. Artistul mai are două surori, Claudia și Miriana cu care are o relație extrem de apropiată. Claudia este și ea cântăreață, participând la diferite festivaluri din Malta. Fabrizio și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din perioada copilăriei, când profesorul de canto i-a recomandat să facă cursuri de specialitate. De asemenea, artistul a fost pasionat și de fotbal, iar în 1997 a jucat un an la Torino.

La vârsta de 16 ani s-a întors în Malta, unde a ales să meargă pe drumul artistic. A lansat trei albume de succes, iar melodiile sale au fost lansate în mai multe țări europene. În 2015, acesta anunța că se recuperează după ce a avut probleme grave cu drogurile. De asemenea, artistul le-a recomandat celor care se confruntă cu această problemă, să apeleze la ajutorul specialiștilor și să recunoască.

Etichete: