Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Antonescu, pe mâna medicilor. A avut nevoie de tratament cu citostatice pentru a se face bine

Andreea Antonescu, pe mâna medicilor. A avut nevoie de tratament cu citostatice pentru a se face bine

Andreea Antonescu are mari probleme de sănătate în urma participării al competiția Survivor România. Vedeta a vorbit pe larg despre problema de sănătate pe care o are și despre perioada când a fost nevoită să facă citostatice.

Andreea Antonescu, probleme grave de sănătate

Andreea Antonescu a vorbit deschis despre problemele de sănătate pe care le are din cauza condițiilor grele la care a fost supusă în timpul competiției Survivor România. Vedeta nu regretă participarea la show-ul televizat fiindcă a fost dorința ei să își epăşească limitele şi să vadă dacă poate să facă faţă unei astfel de provocări.

Un lucru neștiut despre Andreea Antonescu este că în copilărie, mai precis la vârsta de doi ani a fost diagnosticată cu sindrom nefrotic şi a fost nevoită să facă tratament pe bază de citostatice pentru a se vindeca. Se pare că acum rinichii îi dau de furcă Andreei, dar vedeta a mers la cei mai buni medici pentru a se face bine repede.

Pentru mine a fost o mare surpriză, pentru că nu am mai avut simptome de genul acesta. Lucrurile s-au agravat după participarea mea la Survivor, însă nu mi-aş fi pus sănătatea în pericol dacă ştiam mai devreme de aceste probleme. Este a doua oară în viaţa mea când am probleme de sănătate, la vârsta de 2 ani am fost internată şase luni în spital cu ambii rinichi. Dar acum sunt bine, încerc să am un regim alimentar sănătos, nu mai mănânc atât de multe dulciuri, am renunţat la mâncarea nesănătoasă şi se pare că îmi merge mult mai bine aşa.„, a declarat Andreea Antonescu pentru cancan.ro.

Andreea Antonescu își dorește să adopte un copil

Andreea Antonescu are o fetiță superbă cu Traian Spak, pe nume Sierra. Cântăreața a dezvăluit faptul că își dorește să mai adopte un copil. Andreea a mai precizat că a vorbit cu fetița sa dacă este de acord și micuța s-a arătat încântată de idee.

Mâ gândesc la acest lucru de foarte mult timp, mi-am dorit de la 20 de ani să am copii. Sunt singură în acest moment şi chiar dacă îmi doresc nu aş putea să mai fac un copil acum pentru că nu am cu cine (râde). M-am gândit şi la adopţie, însă nu aşa în detaliu. Şi cu fiica mea am avut câteva discuţii şi părea încântată de idee. Dar acum să vedem ce ne rezervă viitorul.„, a povestit Andreea Antonescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: