Redactia.ro
Home » Monden » Îl mai știi pe Fizz? Cum a fost surprins acum în Capitală

Îl mai știi pe Fizz? Cum a fost surprins acum în Capitală

GALERIE FOTO (7) Îl mai știi pe Fizz

Îl mai știi pe Fizz? În urmă cu mai bine de zece ani, piesele sale făceau furori în cluburi. După ce a apărut la Puterea Dragostei, sezonul 2, Fizz s-a retras din lumina reflectoarelor. A apărut anul trecut, când a lansat o melodie, mărturisind că în perioda în care nu a apărut la tv s-a ocupat să facă bani. Cum a fost surprins artistul?

Îl mai știi pe Fizz? Cum a fost surprins acum în Capitală

Îl mai știi pe Fizz? La mai bine de un deceniu de la featuringul cu Inna, Fizz, pe numele său real Bogdan Croitoru, și-a făcut din nou apariția. După ce s-a retras o perioadă lungă de timp din lumina reflectoarelor, Fizz a apărut la Puterea Dragostei, sezonul 2, impresionându-i pe telespectatori. În urmă cu câțiva ani, melodiile sale răsunau în toate cluburile din țară. De asemenea, acesta era recunoscut după extravaganțele sale, de la hainele de blană pe care le purta până și vara, până la mașinile de lux. S-a retras din muzică pentru a se ocupa de afacerile familiei, iar anul trecut a revenit o melodie. „Numai oamenii laşi se retrag, la prima bătaie de vânt. Eu sunt un om de afaceri, un investitor, eu nu fac bişniţă. Îmi place să fiu la curent cu tot ce se întâmplă pe piaţă. Ca să ai succes trebuie să respecţi două condiţii: nu te panichezi şi nu te lăcomeşti”, a declarat artistul.

După ce a apărut la Puterea Dragostei, Fizz spera să capete celebritate, dar spre surprinderea sa, rezultatul nu a fost cel dorit. La 41 de ani, artistul spunea că își dorește să-și găsească jumătatea, dar a plecat singur din emisiune. Recent, Fizz a fost surprins de paparazi Spynews la volanul unei mașini scumpe, pe străzile din București.

Fizz și-a încercat norocul în muzică după Puterea Dragostei

După ce a plecat din emisiunea difuzată pe Kanald, Fizz a lansat o melodie, dar cu care nu prea a avut succes. Motivul ar fi, spun apropiații, artistul a refuzat să meargă la emisiuni pentru a-și promova noul proiect. De asemenea, acesta nu a vrut să mai păstreze legătura cu concurenții de la Puterea Dragostei. ”Am primit o educație aleasă de la părinții mei și, pentru că am un caracter frumos, nu voi vorbi niciodată urât despre foștii mei colegi de la Puterea Dragostei. A fost o experiență frumoasă pentru mine, de care îmi voi aduce aminte întotdeauna cu drag. Vă mulțumesc că m-ați votat și că ați fost alături de mine”, le-a spus Fizz, fanilor săi de la Puterea Dragostei.

Fizz a lansat un album nou, „Back in Showbiz”, iar single-ul promovat a fost „Dacă nu eu, atunci cine” partea a II-a. „Nu mi-a plăcut niciodată să mă promovez cu scandal, ci cu muzica mea, cu munca mea, cu ce am făcut eu. Mi-am pus în ordine afacerile, ca să am mai mult timp pentru mine”, a povestit Fizz. După ce a făcut câteva vloguri în care le arăta fanilor săi luxul în care arată, Fizz a decis să se retragă și din mediul online, dar nu și din România. Cel mai probabil, artistul a decis să se axeze pe afacerile de familie, lăsând deoparte industria muzicală și lumea din mediul online.

Doina Croitoru conduce Serviciul de Salubritate București, firmă care atinge un profit anual de circa 3 milioane de euro. Într-o perioadă, acesta îl făcuse acționar pe Fizz în firmă, dar acesta a refuzat, având alte preocupări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: