Redactia.ro
Home » Monden » Îl mai ții minte pe Daniel Robu? Membrul trupei „De La Vegas” este schimbat total GALERIE FOTO

Îl mai ții minte pe Daniel Robu? Membrul trupei „De La Vegas” este schimbat total GALERIE FOTO

GALERIE FOTO (8) Îl mai ții minte pe Daniel Robu_

Îl mai ții minte pe Daniel Robu? În urmă cu mai bine de 20 de ani era unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz. Daniel Robu, membrul trupei De la Vegas făcea furori când urca pe scenă alături de colega lui, Silvia Lăuneanu. Acum, solistul a dispărut din lumina reflectoarelor și a ajuns de nerecunoscut. După ce a plecat în Statele Unite ale Americii, viața lui Daniel s-a schimbat.

Îl mai ții minte pe Daniel Robu? Membrul trupei „De la Vegas” este schimbat total GALERIE FOTO

Îl mai ții minte pe Daniel Robu? În anii 2000 avea mare succes cu trupa De La Vegas, cântând alături de Silvia Lăuneanu. La acea vreme era unul dintre cei mai apreciați burlaci din showbiz-ul românesc. Ulterior, artistul a decis să se mute în America și a dispărut total din lumina reflectoarelor. Experiența trăită pe pământ american l-a schimbat pe Daniel Robu, dar mereu a considerat că adevărata casă este România.

 

În prezent, artistul este tatăl unui băiețel, care s-a născut în 2017. ”Viața mea s-a schimbat total. Nu e simplu, dar e atât de onorant să fii tată! Sunt nopți în care nu dormi, cine e părinte știe. Dar dimineața, când îl vezi cum te strigă, te topește. Totul e foarte nou pentru mine”, declara Daniel Robu.Cu toate astea, timpul nu a fost deloc blând cu celebrul artist. Daniel Robu a îmbătrânit vizibil, însă și-a păstrat același charm pe care femeile îl adorau.

Artistul a vorbit în urmă cu ceva timp despre soția sa. Daniel este extrem de mândră de mama copilului său, cu toate că aceasta nu are nicio legătură cu domeniul artistic. „Soția mea lucrează în marketing medical. Este foarte bună în ceea ce face, este top în meseria pe care o practică, în România”, a spus mândru artistul.

În rolul de tată, artistul este foarte îngăduitor, menționând că tot ce își dorește este ca fiul său să fie echilibrat, cu toate că nu are pretenția să-i urmează pașii în carieră. „Vreau să-l ghidez frumos incerc să-l educ frumos. Vreau să crească cu muzică. Vreau să-mi educ copilul să facă ce îi place. (…) Nu sunt deloc dur ca părinte, nu accept așa ceva vreau să-l educ echilibrat. Dacă el își dorește ceva vreau să-l susțin”, a explicat artistul.

Daniel Robu își dorește să devină tată a doua oară

Întrebat dacă își mai dorește un copil, Daniel Robu a spus că își dorește nespus de mult să devină tată a doua oară. Artistului îi plac bebelușii, astfel că nu ar zice nu nici la un al treilea copil. „Categoric! Și a doua oară și a treia oară m-aș vedea tătic. De ce nu?! E extenuant, dar de ce nu?! Sunt momente când mi se face dor de perioada aia de bebeluș”, a mai spus el.

După ce s-a întors în România, artistul și-a făcut o trupă cu care cântă la diverse evenimente, dar acum, din cauza pandemiei, nu a mai avut activitate muzicală. ‘Am fost cam 2, 3 ani plecat pe Coasta de Vest. Pot spune că am avut o experiență foarte interesantă. Sunt multe de povestit. E bine ca în viață să-ți dai niște răspunsuri. America am considerat-o a doua casă. Și așa a rămas, așa o consider și acum. Mi-era foarte bine, îmi place foarte mult acolo. Doar că nu există loc ideal”, a spus artistul dupa venirea sa din SUA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: