Redactia.ro
Home » Monden » Îl mai ții minte pe Ghiță Ciobanu? Ce s-a ales de viața lui

Îl mai ții minte pe Ghiță Ciobanu? Ce s-a ales de viața lui

GALERIE FOTO (4) Îl mai ții minte pe Ghiță Ciobanu

Îl mai ții minte pe Ghiță Ciobanu? Cu siguranță toți românii și-l adus pe Ghiță Ciobanul, după ce a devenit personajul principal în campania uneia dintre cele mai mari companii telefonice din țară. Cu toate astea, faima ciobanului a dispărut, iar el s-a întors la stâna sa din Jiana. Care este drama lui?

Îl mai ții minte pe Ghiță Ciobanu? Ce s-a ales de viața lui

Îl mai ții minte pe Ghiță Ciobanu? A devenit celebru în 2013 ani, fiind personajul principal în campania uneia dintre cele mai apreciate companii de telefonie din România. După ce s-a retras, faima lui Ghiță Ciobanul a scăzut, iar el a fost nevoit să se retragă la stâna sa din Jiana. Ghiță Ciobanul, pe numele său adevărat Gheorghiță Dănulețiu este cel mai faimos crescător de oi din țară, dar în ultimii ani a trecut prin momente dificile.

Compania Vodafone l-a transformat într-o vedetă națională și a câștigat mulți bani în urma promovării. Ghiță s-a născut în comuna Jina, județul Sibiu și a ajuns să joace într-o reclamă după ce un prieten l-a recomandat casei de producții. Ideea campaniei era ca oamenii vor avea semnal bun de internat și în locurile mai puțin populate, precum stâna unde se afla Ghiță. Așadar, la numai câteva luni după ce campania a publicat reclama la TV, Ghiță Ciobanul a devenit cunoscut în întreaga Românie. Pagina sa de Facebook avea un milion de like-uri, iar mii de oameni veneau din toate zonele țării pentru a-l vizita la Jina. „Lumea ma cauta zilnic, din toata tara. Chiar si ieri au fost oameni din Bucuresti, Timisoara, Alba si Sibiu. Au venit sute de persoane de cand au aparut reclamele, iar pe unde ma duc toata lumea e pe mine. Indiferent in ce oras merg, in Romania, toata lumea ma cunoaste. Cum m-am dat jos din masina imi spun: Tu esti baiatul din reclama, si se pozeaza cu mine. Romani de peste granita, din Franta, Spania, Italia, Germania, Olanda mi-au trimis mesaje pe Facebook”, declara Ghiță Ciobanul, în 2013.

Cu toate astea, problemele nu l-au ocolit pe Ghiță. În 2014, ciobanul de 36 de ani și-a deschis un magazin în București, dar a fost nevoit să renunțe la el în 2015. Acesta a declarat că se descurca greu și timpul nu-i permitea să se ocupe cum trebuie de el. Mai mult, în același an, Ghiță Ciobanul s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de autorități conducând o mașină neînmatriculată. Ulterior, a recunoscut că a uitat să verifice valabilitatea numerelor de înmatriculare.

Cu ce se ocupă acum Ghiță Ciobanul

Deși a devenit o adevărată vedetă în România, în viața de zi cu zi, Ghiță Ciobanul este același cioban. Acesta a declarat în nenumărate rânduri că iubește animalele și meseria de cioban, dar este supărat că prețurile pentru exportul de oi a scăzut în ultimii ani. Acesta s-a întors la stâna sa de la Jianu și  se luptă să-și vândă animalele în centrele private de colectare cu doar 100 de lei pe cap de animal. „Comerţul cu oi a devenit o batjocură. Vindem o oaie pentru 100 de lei. Nu-mi permit să plătesc salarii bune şi nu mai găsesc muncitori tineri, văd că totul merge în jos. Am impresia că acest lucru este politic, că încearcă să distrugă sectorul”, a declarat Gheorghe.

Ghita

Tatăl lui Ghiță și-a dorit ca acesta să devină prezentator de televiziune, dar bărbatul a ales să fie cioban. Ghiță spune că doarme câte patru ore pe noapte, pentru că este mereu plecat pe munți cu cele 1.500 de oi. „Am moştenit acest rol de cioban de la tatăl meu, care avea câteva sute de oi, dar îmi place pentru că iubesc animalele”, afirmă Gheorghe Dănuleţiu. În prezent, ciobanul are o fetiță de 7 ani și o soție minunată care îi este alături în orice situație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: