Redactia.ro
Home » Monden » Îl mai ții minte pe „micul Hercule”? Uite cum arată acum

Îl mai ții minte pe „micul Hercule”? Uite cum arată acum

GALERIE FOTO (5) Giuliano Stroe

În 2009, Giuliano Stroe era considerat la vârsta de cinci micul Hercule după ce a intrat în Cartea Recordurilor.

Acum, Giuliano, în vârstă de 16 ani a devenit un băiat după care fetele întorc imediat capul.

Îl mai ții minte pe „micul Hercule”? Uite cum arată acum

În urmă cu 11 ani, Giuliană Stroe a devenit la vârsta de cinci ani cel mai puternic băiețel, fiind considerat micul Hercule după ce a intrat în Cartea Recordurilor.

Băiatul a devenit cunoscut în România, după ce a impresionat juriul unei emisiuni TV din Italia mergând în mâini, pe o distanță de 10 metri. La acea vreme, familia lui Giuliano era stabilită în Italia.

Ei bine, de atunci Giuliano a continuat să facă exerciții fizice destul de solicitante și grele împreună cu fratele său, CLaudio, sub îndrumarea dură a tatălui lor.

Micul Hercule a împlinit 16 ani

Stabilit în Italia împreună cu părinții și frații săi, Giuliano a împlinit pe 14 iunie vârsta de 16 ani, devenind un adolescent în toată regula.

După cum se poate observa după fotografiile postate pe rețelele de socializare, putem spune că Giuliano seamănă leit cu tatăl său.

Anul trecut, când a împlinit 15 ani, micul Hercule le-a transmis un mesaj fanilor săi.

Astăzi împlinesc 15 ani şi cu aceasă ocazie vreau să le mulţumesc tuturor prietenilor şi sutelor de fani care nu s-au oprit din a mă urmări încă de când făceam furori pe Youtube” , a scris Juliano Stroe.

Giuliano își dorește să devină boxer profesionist

Deși în perioada copilăriei Giuliano își suprasolicita corpul, iar multe persoane l-au acuzat pe tatăl său că i-a distrus viața, micul Hercule a lăsat-o mai moale cu antrenamentele.

Mai exact, băiatul s-a axat către box, tatăl acestuia înființând o asociație afiliată Federației Române.

Pentru că familia acestuia nu are posibilitățile financiare necesare, Giuliano s-a văzut nevoit să le ceară ajutorul fanilor săi în speranța unei sponsorizări pentru echipament și participarea la Campionatul Național de Cadeți.

Cine doreşte să sponsorizeze cu orice sumă este binevenit ,deoarece avem nevoie de ajutorul dumneavoastră acum. Dacă acum nu ne ajutaţi să creştem ,când vom fi mari, va fi inutilă părerea de rău. Vă povestesc ce viaţă mizeră şi sărăcăcioasă a avut Mayweather când a fost copil şi ce stil extravagant duce după ce a ajuns sus.

Vreau să zic că la vârsta fragedă a lui Mayweather, l-ar fi făcut bucuros cu siguranţă vreun echipament sportiv sau alte aparaturi etc., acum nu reuşeşti nici să dai noroc cu el, dar pai să-i dai ceva… Sper că cine are şi poate să înţeleagă că acum este momentul în care ne poate ajuta, degeaba îţi va părea rău mai târziu, dacă nu ai făcut la timpul potrivit ce puteai să faci”, a scris Giuliano Stroe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini