Redactia.ro
Home » Monden » Îl mai ții minte pe Omar Arnaout? Cum arată acum puștiul cu vocea de aur

Îl mai ții minte pe Omar Arnaout? Cum arată acum puștiul cu vocea de aur

GALERIE FOTO (3) Îl mai ții minte pe Omar Arnaout? Cum arată acum puștiul cu vocea de aur

Îl mai ții minte pe Omar Arnaout, puștiu cu voce de aur care a căștigat ”Next Star” în urmă cu câțiva ani? Tânărul a crescut foarte mult și se bucură de un succes formidabil!

Îl mai ții minte pe Omar Arnaout? Cum arată acum puștiul cu vocea de aur

Omar nu mai este un copil, iar asta se vede cu ochiul liber. Tânărul în vârstă de 21 de ani acum are o mulțime de fani și a continuat să-i uimească cu vocea lui uimitoare. În urmă cu ceva ani, Omar era primul copil care a câștigat emisiunea ”Next Star” prezentată la Antena 1.

Tânărul cu origini arăbești a câștigat concursul de talente pe vremea când avea doar 13 ani, iar acum face senzație în toată lumea. Mai mult, Omar este în prezent student la Conservator, unde a fost admmis cu o notă foarte mare, 9,25.

După lansarea lui în muzică, Omar a ajuns celebru în mai multe țări, în special în țările arabe, unde se bucură în continuare de celebritate. De mic a reușit să se întrețină singur, lansând piese în mai multe limbi.

Omar Arnaout a fost ”adoptat” de Alex Velea

Acum, Omar Arnaout plănuiește să rupă topurile din România în colaborare cu Alex Velea. Acesta a fost ”adoptat” de celebrul artist și muncește cot la cot cu colegii lui din GoldenBoy Society.

”Eu, când mă gândesc la copilărie, îmi aduc aminte exact de același mediu în care mă învârt și acum, iar acesta este un privilegiu foarte mare la noi în țară, să nu te pierzi și să rămâi constant. Tocmai de aceea muncesc în fiecare zi. Cânt de la 8 ani. Primul meu contact cu scena la TV a fost Next Star, care mi se pare oricum extraordinar de mult. Am lăsat-o mai rar cu treaba asta mai comercială de piese, emisiuni. Am preferat să îmi sacrific anii ăia ca să nu îi regret pe cei de acum.

Următorul upgrade pe care mi l-am dat s-a întâmplat chiar recent, când am intrat în echipa GoldenBoy Society. Totul s-a întâmplat printr-o cunoștință comună, eu cu Alex ne mai știm pentru că am fost privilegiat să umblu pe scenă și să cunosc foarte mulți oameni. Eu, fiind puști, era o mândrie pentru mine. Alex e un iubitor al stilului pe care îl interpretez și s-a întâmplat în vacanța de vară”, a spus Omar la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: