Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai face Omar, „copilul” minune de la Next Star. Artistul a intrat în echipa lui Alex Velea

Ce mai face Omar, „copilul” minune de la Next Star. Artistul a intrat în echipa lui Alex Velea

GALERIE FOTO (5) Ce mai face Omar, copilul_ minune de la Next Star

Ce mai face Omar, „copilul” minune de la Next Star. Cu siguranță toată lumea și-l aduce aminte pe Omar, tânărul care a câștigat Next Star în urmă cu câțiva ani. Momentul său unic i-a surprins pe jurații emisiunii și i-a încântat pe telespectatori. Cum arată și ce face Omar la opt ani de când a câștigat marele premiu?

Ce mai face Omar, „copilul” minune de la Next Star. Artistul a intrat în echipa lui Alex Velea

Ce mai face Omar, „copilul” minune de la Next Star. În 2013, Omar Arnaout avea să câștige primul sezon al emisiunii „Next Star”, luându-i prin surprindere pe jurații show-ului cu vocea sa unică. La opt ani de la câștigarea marelui premiu, Omar a crescut foarte mult, ajungând un artist în toată regula. În vârstă de 20 de ani, Omar are o carieră muzicală de succes. Tânărul a fost invitat la Star Matinal, unde a vorbit despre viața sa și despre proiectele sale muzicale.

Omar Arnaout este acum un tânăr prezentabil, care cucerește inimile fetelor cu talentul său unic. În urmă cu câțiva cucerea pe toată lumea cu muzica arăbească la Next Star, iar acum Omar are de gând să cucerească toate topurile din România, colaborând cu Alex Velea. Acesta face parte acum din echipa lui Velea și muncește împreună cu colegii săi din Golden Boy Society. „Eu când mă gândesc la copilărie, îmi aduc aminte exact de același mediu în care mă învârt și acum, iar acesta este un privilegiu foarte mare la noi în țară, să nu te pierzi și să rămâi constant. Tocmai de aceea munces în fiecare zi. Cânt de la 8 ani. Primul meu contact cu scena la TV a fost Next Star, care mi se pare oricum extraordinar de mult.”, a spus Omar.

Omar lucrează cu Alex Velea

Potrivit acestuia, în toți aceștia ani s-a ocupat de studii, luând decizia că acestea sunt cele mai importante. Acum, artistul este non-stop în studiourile de înregistrare și muncește foarte mult pentru a lansa melodii care îi vor aduce succes. „Am lăsat-o mai rar cu treaba asta mai comercială de piese, emisiuni. Am preferat să îmi sacrific anii ăia ca să nu îi regret pe cei de acum. Următorul upgrade pe care mi l-am dat s-a întâmplat chiar recent, când am intrat în echipa GoldenBoy Society. Totul s-a întâmplat printr-o cunoștință comună, eu cu Alex ne mai știm pentru că am fost privilegiat să umblu pe scenă și să cunosc foarte mulți oameni. Eu fiind puști, era o mândrie pentru mine. Alex e un iubitor al stilului pe care îl interpretez și s-a întâmplat în vacanța de vară.”, a mai spus artistul.

Omar are o viață la care mulți dintre tinerii de vârsta lui nici măcar nu au puterea să viseze, dar cel mai important, artistul are o familie minunată care l-a sprijinit întotdeauna. Mama artistului este româncă, iar în urmă cu mai bine de 30 de ani, avea să-l cunoască pe tatăl lui Omar, cu care s-a căsătorit ulterior. „Când l-am cunoscut, aveam 19 ani. Eu nu simţeam nimic pentru el, deşi tot insista… Ba chiar stătea zile în şir în faţa blocului doar să mă vadă. Apoi, a plecat în Beirut să îşi revină după suferinţă. După o lună, a revenit şi mi-am dat seama că îl iubesc, am văzut cât de mult a suferit după mine„, a povestit Cristina, mama lui Omar în cadrul emisiuni „Totul despre dragoste”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: