Redactia.ro
Home » Știri » Îl mai ții minte pe tăticul călăreț din Iași ce a fost ajutat de Cătălin Moroșanu? Iată ce s-a întâmplat cu el după „celebritate”

Îl mai ții minte pe tăticul călăreț din Iași ce a fost ajutat de Cătălin Moroșanu? Iată ce s-a întâmplat cu el după „celebritate”

Câți bani a strâns Cătălin Moroșanu pentru _tăticul-călăreț_

În urmă cu patru ani, Sergiu Ciobotariu a captivat inimile unei țări întregi prin gestul său eroic. Supranumit „Tăticul Călăreț”, acesta a călărit pe cal până la maternitatea din Iași pentru a-și vizita proaspăta soție și nou-născutul. Cazul său a atras atenția lui Cătălin Moroșanu, care a mobilizat comunitatea și a strâns donații pentru a-l ajuta pe tânăr. Cu banii strânși, Sergiu a primit o casă complet mobilată și utilată în Iași.

Destinul casei și al tăticului călăreț

Cu toate acestea, cu toate că avea o clauză contractuală care îl împiedica să vândă casa timp de cinci ani, Sergiu Ciobotariu pare să fi vândut locuința pe o sumă derizorie. Casa, care a fost achiziționată cu ajutorul donațiilor și sprijinului a sute de români, acum zace în paragină, neîngrijită și nelocuită. Vecinii susțin că nu l-au mai văzut pe Sergiu acolo de luni bune, sugerând că acesta nu mai locuiește acolo.

După presupusa vânzare a casei primite prin donații, Sergiu Ciobotariu pare să se fi întors în cartierul său natal, cartierul Dalas, acolo unde ar fi avut o șansă să înceapă o nouă viață. Aici, tăticul călăreț din Iași trăiește acum cu cei trei copii ai săi.

„Nu am mai văzut pe nimeni aici. Eu am aflat atunci de acest băiat care a primit casa cadou, însă apoi am auzit că a și vândut-o. La început a fost forfotă mare prin zonă. Ulterior, după ce a vândut-o am mai văzut, o perioadă, alți oameni și de câteva luni bune de zile nu mai vine nimeni. Este iarba crescută până la geamuri și cine știe ce mai este prin curte. Era o frumusețe de casă, nu-mi vine să cred ce a putut face.”, a declarat un vecin.

Ce spune Cătălin Moroșanu

În ciuda dezamăgirii provocate de faptele lui Sergiu, Cătălin Moroșanu a acceptat realitatea și și-a lăsat trecutul în urmă. Fără pretenții sau reproșuri, Moroșanu se simte împăcat cu gândul și își păstrează sufletul curat în ciuda evoluțiilor neprevăzute ale povestii.

„Am făcut un gest pentru inima mea, în fața lui Dumnezeu. Am mobilizat presa ca să strângem bani. Dacă aveam eu bani, îi dădeam de la mine, dar nu sunt așa de bogat. I-am luat casă, i-am lăsat și 6.000 de euro, am avut grijă să nu înstrăineze… El nu a avut educație. Nu-l învinuiesc pe el, învinuiesc situația în sine. Nu poți avea pretenții de la el. El trăia într-o mahala, cădea coliba pe el.”, a declarat Cătălin Moroșanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: