Redactia.ro
Home » Știri » Îl recunoști? Așa arăta în copilărie unul dintre cei mai râvniți artiști de la noi

Îl recunoști? Așa arăta în copilărie unul dintre cei mai râvniți artiști de la noi

GALERIE FOTO (5)

Acum este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Mai mult, este unul dintre cele mai amuzante persoane din online și a participat în cadrul competiției Asia Express. Este de nerecunoscut în imaginile din copilărie.

 

Așa arăta în copilărie unul dintre cei mai râvniți artiști de la noi

Multe vedete s-au întors cu gândul al copilărie, în ultima lună din an. Din ce în ce mai mulți artiști se uită în trecut și aleg să le împărtășească fanilor cele mai prețioase momente din copilărie. Este cazul și unui fost concurent al competiției ”Asia Express”. Este vorba despre Speak, numit și  ”Libelula”, logodit cu frumoasa Ștefania. Mai mult, este și coprezentator în următorul sezon al competiției culinare ”Chefi la cuțite”.

Însă, Speak pare să nu se fi schimbat atât de mult cu timpul. Deși trăsăturile nu mai sunt aceleași, artistul și-a păstrat energia și voia bună pe care o are pretutindeni. În imagini se poate observa că artistul are aceeași ochi blânzi și este la fel de chipeș. Artistul a postat o serie de fotogarfii din copilărie la cererea curioșilor.

 

Speak va fi coprezentatorul Ginei Pistol în sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Se filmează al 9-lea sezon al cooking show-ului Chefi la cuțite. După marea finală de pe 16 decembrie, fanii s-au arătat nerăbdători să vadă un alt sezon al show-ului care a făcut senzație.

Gina Pistol nu va mai fi singură și îl va avea drept coprezentator pe faimosul Speak. Speak a vorbit care vor fi atribuțiile sale în cadrul competiției.

Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător. A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult.

Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei”, a mărturisit Speak.

Mai mult, pe lângă rolul de coprezentator, Speak o să devină și personajul care satisface toate curiozitățile telespectatorilor.

“Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioși cu mine în culise. Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfășoară producția, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc., pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări”, a mai spus logodnicul Ștefaniei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: