Redactia.ro
Home » TV » Îl recunoști? El este actorul care a jucat în Baywatch. Transformarea spectaculoasă a actorului FOTO

Îl recunoști? El este actorul care a jucat în Baywatch. Transformarea spectaculoasă a actorului FOTO

GALERIE FOTO (14)

Jason Momoa este actorul care la 19 ani, atunci când lucra într-un magazin cu echipament de surf, a primit rolul unui salvamar în serialul „Baywatch: Hawaiian Wedding”, acela fiind momentul în care a intrat în lumea filmului. Actorul a trecut printr-o serie de transformări incredibile și nu mai seamănă deloc că salvamarul în șort roșu care fura privirile domnișoarelor. 

 

Transformarea spectaculoasă a actorului

Jason Momoa a devenit celebru, în ultimii ani, datorită aparițiilor sale în cele mai cunoscute producții, printre care și serialul-fenomen „Game of Thrones„. Actorul a primit rolul lui Khal Drogo în unul dintre cele mai iubite seriale de televiziune, iar cariera actorului a înflorit de-a dreptul.

Ulterior, starului de la Hollywood i s-a propus să devină Aquaman, un super-erou celebru în universul benzilor desenate marca DC. Celebritatea actorului a explodat după filmarea filmului din celebra serie. Lucrurile nu au stat, însă, mereu așa pentru celebrul actor.

Jason Momoa s-a născut în Hawaii și a fost mai întâi model. Actorul din „Game of Thrones” a fost descoperit de designer-ul internațional  Takeo Kobayashi, care l-a încurajat să intre în lumea modellingului. În 1999, sfaturile designer-ului s-au concretizat, iar Jason Momoa a primit și un premiu, fiind numit atunci Modelul Anului în Hawaii.

Ulterior, la 19 ani, Momoa a primit rolul unui salvamar din „Baywatch„, moment în care a intrat în lumea filmului. Momoa s-a transformat spectaculos de la prima apariție într-o producție. În „Baywatch: Hawaiian Wedding”, Momoa nu  avea barbă și părul lung, așa cum îl are acum și nici nu avea vreun tatuaj pe corp. Producția i-a făcut celebrii și pe Pamela Anderson, David Hasselhoff şi Carmen Electra.

 

 

Actorul, în vârstă de 41 de ani, a devenit unul dintre cei mai iubiți și râvniți bărbați de la Hollywood.

,„A rămas totul pe hârtie. După ce am terminat cu Baywatch, cam asta era tot ce aveam în CV, așa că a trebuit să par mai credibil și am lăsat și partea cu modelling-ul, a precizat Momoa, cu ceva timp în urmă, făcând referire la cariera de model.

 

Dupa aparitii in „North Shore” (2004–2005), „Johnson Family Vacation” (2004) si „Stargate: Atlantis (2005–2009)”, Momoa a primit rolul lui Roman in patru episoade din serialul „The Game”(2009).

In 2011, el a devenit Conan, intr-un remake al filmului „Conan the Barbarian”.

Actorul Jason Momoa spune că schimbările au început să apară în viața sa atunci când a primit rolul din „Game of Thrones”. Ulterior, mai multe porți la Hollywood i-au fost deschise după rolul lui Aquaman.

Actorul i-a convins pe producătorii de la Hollywood că este potrivit pentru rolul din Game of Thrones, având-o drept parteneră pe Emilia Clarke, actrița care a interpretat rolul lui Daenerys Targaryen.

Însă, după succesul din serialul-fenomen, Jason Momoa a declarat că a ajuns în pragul în care eramuritor de foame. Unul dintre cel mai bine plătiți actori de la Hollywood, Momoa a trecut prin momente dificile. Deşi publicul şi-ar închipui că după un rol în Game of Thrones ofertele vin de la sine, nu aşa a fost pentru el în 2011. După rolul lui Khal Drogo din Game of Thrones, Momoa s-a luptat incredibil de mult să mai prindă un rol pentru a-și hrăni familia.

Nu mai găseam nimic de muncă. Şi e foarte greu când ai copii şi eşti plin de datorii„, a mărturisit actorul.

 

Momoa, despre viața amoroasă

În perioada în care a jucat în serialul Baywatch, Jason Momoa a cunoscut-o pe actrița Simmone Mackinnon, cu care actorul a și avut o relație de șapte ani. Deși plănuia să se călătorească cu Simmone în 2006, actorul a cunoscut-o în același an pe Lisa Bonet, femeia cu 11 ani mai mare decât el și care îi este și astăzi soție. Astfel, planurile i-au fost date peste cap, iar actorul s-a despărțit de Simoone, fiind îndrăgostit nebunește de Lisa.

 

Jason Momoa și Lisa Bonet au devenit părinți în 2007 și formează un cuplu și astăzi. Cei doi s-au căsătorit în 2017. După încă un an cei doi au devenit părinții unui băiețel, Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha.

Într-un interviu pentru revista People, Jason Momoa a declarat că dragostea pentru actriță a început încă din copilărie.

M-am îndrăgostit de ea pe când aveam 8 ani și ea vreo 20. Țin minte că i-am zis mamei mele: <Mami, o vreau pe ea! O s-o urmăresc pentru tot restul vieții și o să fie a mea!> (n.r. Bonet a jucat în Cosby Show) Nu i-am spus asta decât recent. Vă dați seama, aș fi părut un ciudat. Am vrut mereu să o cunosc. E o regină, a fost dintotdeauna.”, a spus actorul.

Lisa Bonet este fosta soție a lui Lenny Kravitz, cu care atât ea, cât și Jason Momoa păstrează o relație apropiată de prietenie.  Jason Momoa este și tată vitreg pentru Zoe Kravitz, fiică a soției lui și a cântărețului Lenny Kravitz.

Pe de altă parte, Jason Momoa este originar din Hawaii, însă mama sa are origini inclusiv din Europa, dar și origini irlandzee și germane. Actorul a fost crescut doar de către mama sa, în Iowa, SUA.

jason momoa
Când iese pe stradă, femeile îl asaltează!.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: