Redactia.ro
Home » Monden » Îl recunoști? În prezent, este cel mai dorit burlac din România

Îl recunoști? În prezent, este cel mai dorit burlac din România

GALERIE FOTO (6) Îl recunoști

Îl recunoști? În prezent este unul dintre cei mai doriți bărbați din România. Băiețelul din imagine a devenit multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Oare cine este? Fără să vă mai ținem în suspas, vă spunem că este vorba despre Andi Constantin, fosta ispită de la „Insula Iubirii”.

Îl recunoști? În prezent, este cel mai dorit burlac din România

Îl recunoști? Când era mic, toată lumea îl adora, iar acum, la 29 de ani, a devenit unul dintre cei mai doriți bărbați din țară. Este vorba despre Andi Constantin, burlacul care le va suci mințile celor d25 de concurente de la emisiunea difuzată pe Antena 1, „Burlacul” . Emisiunea  va fi prezentată de Răzvan Fodor și va arăta telespectatorilor întreaga călătorie pe care Andi o face face împreună cu cele 25 de tinere.

Fosta ispită de la „Insula iubirii” își dorește cu orice preț să își întemeieze o familie, și speră ca în cadrul show-ului să reușească acest lucru. De asemeneam, alături de el va fi Răzvan, care îl va sfătui oricând are nevoie. Recent, antrenorul de fitness a devenit nostalgic pe rețelele de socializare și a postat o fotografie de când era mic copil. Cu privirea sa inocentă, Andi le-a cucerit inimile internauților, care nu au întârziat să-i comenteze la postare. „Ce ochi frumoși ai”, „Ce de jucării!! Și ce bine îmbrăcat…”, „Ce copil drăguț ai fost… și acei ochișori negri ca o măslină, te salut cu drag și admirație”, „Simpatic de mic”, au fost doar câteva dintre comentariile postate la imaginea burlacului.

Andi Constantin cand era mic

Andi Constantin este noul „Burlac” de la Antena 1

Cel de-al șaselea sezon al emisiunii „Burlacul”, va fi difuzat vinerea viitoare pe Antena 1. Show-ul îl va avea ca protagonist pe Andi Constantin, multiplu campion la fitness și fosta ispită de la Insula Iubirii. Tânărul este pregătit să plece în cea mai importantă aventură din viața sa, la căpătul căreia speeră să-și găsească jumătatea. Multă lume îl știe pe Andi, dar puțini sunt cei care știu cum este, de fapt, el în realitate.”Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele”, se descrie Andi.

De asemenea, Andi recunoaște că se imagina altfel la această vârstă, dar speră să-și găsească cât mai repede femeia alături de care va sta toată viață. ”Nu am avut foarte multe iubite pentru că nu mi s-a câștigat încrederea de foarte multe ori. Îmi doresc să am o relație stabilă, să am o familie. Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie deja, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie și văd cât de fericiți sunt în relațiile lor, cei mai mulți au și copii. Vreau să dăruiesc fericire și vreau să împart viața mea la doi, la trei, pentru că merită împărțită!”, a mai spus Andi Constantin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: