Redactia.ro
Home » Monden » Ileana Stana Ionescu nu a fost înmormântată nici până acum. A trecut mai bine de o săptămână de la moartea sa

Ileana Stana Ionescu nu a fost înmormântată nici până acum. A trecut mai bine de o săptămână de la moartea sa

Într-o perioadă încărcată de emoție și doliu, familia celebrei actrițe Ileana Stana Ionescu a decis să amâne incinerarea acesteia pentru a permite fiului lor, Andrei Manuel, să fie prezent. După nouă zile de la trecerea în neființă a renumitei artiste, ceremonia de comemorare și incinerare încă nu a avut loc, ceea ce a stârnit curiozitatea și îngrijorarea admiratorilor săi.

Ileana Stana Ionescu a fost o figură emblematică a teatrului și filmului românesc, cunoscută și iubită pentru cariera sa prodigioasă și pentru dedicarea sa față de artă. Deși familia și apropiații sunt profund afectați de pierderea suferită, un factor important a influențat decizia de a amâna incinerarea: absența fiului ei, Andrei Manuel, care locuiește și lucrează în Statele Unite ale Americii.

Ileana Stana Ionescu nu a fost înmormântată nici până acum

Soțul actriței, Andrei Ionescu, a explicat motivul întârzierii:

„De ce va fi incinerată, atât de târziu, după 8 zile? Pentru că l-am așteptat pe fiul nostru să se întoarcă din America, sâmbătă vine, de-abia a găsit bilet de avion!”, a dezvăluit Andrei Ionescu, potrivit newsweek.ro.

Astfel, incinerarea este programată pentru astăzi, 8 iulie 2024.

Andrei Manuel, fiul regretatei actrițe, a ales o carieră în domeniul medical și s-a stabilit în Tacoma, Washington. Acolo, el și-a construit o viață alături de soția sa de origine mexicană și fiul lor, Alexandru Luca. Deși distanța fizică este considerabilă, legătura emoțională dintre el și părinții săi a rămas puternică.

Cu o carieră exigentă și solicitantă, Andrei Manuel a reușit să găsească un bilet de avion cu mare dificultate, ceea ce a cauzat amânarea ceremoniei de incinerare. Într-un interviu recent, Andrei Ionescu a mărturisit: „Fiul nostru este bine, este sănătos, voinic și plin de viață. Nu o să vină vara asta la noi, în vacanță, nici noi nu ne ducem la el. Cred că o să vină pe la toamnă, acum este foarte ocupat cu munca, cu serviciul, cu treburile lui” .

A trecut mai bine de o săptămână de la moartea sa

Pierderea unei personalități precum Ileana Stana Ionescu nu poate fi trecută cu vederea, iar ceremonia de incinerare este un moment important pentru familia și admiratorii săi. Deși aceasta a fost amânată, motivul este unul profund uman: dorința ca întreaga familie să fie prezentă pentru a-și lua rămas bun de la cea care a fost o soție devotată, o mamă iubitoare și o artistă desăvârșită.

Ileana Stana Ionescu a lăsat în urmă o moștenire culturală inestimabilă și amintiri prețioase pentru toți cei care au cunoscut-o și admirat-o. Deși ceremonia de incinerare va avea loc la zece zile după moartea sa, acest ultim omagiu reflectă respectul și iubirea profundă pe care familia sa i-o poartă.

În aceste momente de durere și reflecție, este important să ne amintim de contribuțiile extraordinare ale Ileanei Stana Ionescu la cultura română. Viața și cariera sa sunt un testament al talentului, dedicării și pasiunii pentru artă. Familia sa, în ciuda distanței și dificultăților, își ia rămas bun în mod sincer și emoționant, arătând că legăturile de sânge și iubirea familială transcend orice bariere.

În curând, Ileana Stana Ionescu va fi incinerată, dar memoria sa va rămâne vie în inimile celor care au apreciat-o și au fost inspirați de munca sa. Fie ca sufletul său să se odihnească în pace și lumina amintirii sale să rămână aprinsă în inimile noastre pentru totdeauna.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: