Redactia.ro
Home » Monden » Ileana Sterp a cerut ajutorul fanilor: «Arată tot mai rău!» Cu ce probleme de sănătate se confruntă

Ileana Sterp a cerut ajutorul fanilor: «Arată tot mai rău!» Cu ce probleme de sănătate se confruntă

ileana sterp

Ileana Sterp va naște curând. Din păcate, cea de-a doua sarcină a vedetei nu este lipsită de probleme. Așa cum o știm, foarte activă pe rețelele de socializare, Ileana le-a povestit fanilor micile obstacole pe care trebuie să le depășească. Mai mult decât atât, le-a cerut și sfatul.

Ileana Sterp, probleme de sănătate în timpul sarcinii

Ileana Sterp se confruntă cu mici probleme de sănătate. Concret, unul dintre ochii săi este umflat și prezintă semne de roșeață. Deși a fost la trei medici diferiți și a urmat tot la fel de multe tratamente, rezultatele sperate întârzie să apară. Neștiind ce să mai facă, Ileana a decis să ceară ajutorul celor care o urmăresc în mediul online.

„Pleoapa mea arată tot mai rău. Din păcate, nici tratamentul doamnei doctor de la Cluj nu a dat randament.Astăzi o să încep cu altceva, însă am fost la 3 medici și am folosit 3 tratamente diferite, dar fără succes”, a povestit Ileana.

„Pentru cei care sunteți noi și nu știți despre problema mea de la ochi, pleoapă mai exact. Este ceva… ce nici eu nu știu ce e, nici doctorii. Ieri îi spuneam Getei că m-aș duce oriunde, oricât de departe ca să mi se depisteze problema. Trebuie să mă interesez foarte bine de un doctor dermatolog bun”, a spus Ileana.

Ileana Sterp a dezvăluit prietenilor de pe Instagram, în urmă cu ceva vreme, că nu dorește să afle sexul bebelușului înainte ca acesta să vină pe lume și nici nu vrea să organizeze petreceri de anvergură în perioada sarcinii, așa cum obișnuiesc multe mămici, inspirate fiind de conceptul de „baby shower”.

Ileana și Daniel, un cuplu de invidiat

Ileana este căsătorită cu Daniel Aloman de câțiva ani și are o viață ca în povești. Soțul ei are multiple afaceri și activează în domeniul construcțiilor.

În plus, sora lui Culiță a devenit un adevărat influencer, așadar nu este exclus să obțină sume de bani pentru activitatea pe care o desfășoară pe Instagram. Întreaga familie are potențial de influencer, dacă stăm și ne gândim la gradul de popularitate atins de mama Geta!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: