Redactia.ro
Home » Monden » Ileana Sterp, criticată pentru ce spune despre nașteri. Sora lui Culiță a creat isterie pe Instagram

Ileana Sterp, criticată pentru ce spune despre nașteri. Sora lui Culiță a creat isterie pe Instagram

Ileana Sterp, criticată pentru ce spune despre nașteri. Sora lui Culiță a creat isterie pe Instagram

Ileana Sterp a primit critici după ce și-a exprimat în mediul online părerea despre nașteri. Sora lui Culiță a creat isterie pe Instagram, fiind un subiect sensibil. Iată amănunte.

Ileana Sterp, criticată pentru ce spune despre nașteri. Sora lui Culiță a creat isterie pe Instagram

Însărcinată cu cel de-al doilea copil, Ileana Sterp a publicat recent două fotografii cu ea, plus un text lung în care și-a exprimat opinia despre cum crede ea că ar fi bine bine să nască femeile.

Acestă postare o fac pentru femeile însărcinate și pentru cele care intenționează să aibă un copil. 👼🏼

Vă spun că nici-o alta experiența nu se compara cu nașterea bebelușului tău. Nașterea naturală este cea mai bună alegere atât pentru mamă, cât și pentru bebe, asta dacă sarcina a decurs fără probleme.
Nașterea naturală este cea mai sigura pentru bebeluș pentru ca ea presupune parcurgerea etapelor de travaliu fără ajutorul medicației, lucrurile decurgând natural 100% așa cum Dumnezeu a lăsat.

După o naștere naturală, recuperarea este mai rapidă, te vei putea mișca mai repede și vei putea alăpta imediat, profitând de așa-numita ora de aur, pentru a pune nou-născutul la piept și favorizând astfel instalarea lactaței.

Sunt foarte multe beneficii la nașterea naturală și eu vă încurajez în direcția asta.
Eu am născut-o pe Carla natural fără epidurală sau alte intervenții, mi-am dorit să simt eu pe pielea mea ce înseamnă nașterea. La a doua naștere îmi doresc să nasc tot așa 🙏
Cred cu tărie că majoritatea femeilor pot să facă asta, Dumnezeu ne-a înzestrat cu puterea și darul minunat de a da viață.

Știu că în România de multe ori se încurajează cezariana, dar dacă mama este hotărâtă spre natural, nimic nu o poate opri! Desigur, decizia aparține fiecărei femei!

Fiți puternice! Puteți! #mameputernice_copiiputernici

Sursa: Instagram / sterpileana

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ileana Sterp (@sterpileana)

Val de reacții negative după ce Ileana Sterp și-a exprimat părerea despre cum ar trebui să nască femeile

După ce sora lui Culiță Sterp a publicat această postare pe Instagram, au urmat reacțiile. Și bune, și rele. Par a fi mult mai multe comentarii negative, însă. Iată o parte.

„Din postarea ta, cauzezi suferință mamelor care ar fi vrut sa nască natural, dar poate nu au putut! Și se simt inferioare sau mai puțin mame. De exemplu, eu sunt o mama cu două cezariene, nu la cererea mea, ci din alte afecțiuni care nu mi-au permis asta!”.

„Mai lăsați-ne. Nu esti doctor. Nu îți mai da cu părerea tu! În situațiile de genul, fiecare face cum simte si cum se poate in cele mai multe cazuri!!!”.

„(…) Mai lasati-ma cu nasterea voastra naturala, ca traiti in epoca de piatra. Daca a fost bine pentru tine foarte bine, dar asta nu inseamna ca trebuie sa indemni pe altele sau sa le faci sa se simta efectiv vinovate ca vor sa aleaga cezariana. (…)”.

„Fix tu lipseai cu postarea asta. De ce judecati femeile pentru cum vor sa nasca??? Ce pregatire ai in domeniul medical sa iti permiti sa impui femeilor cum sa isi aduca pe lume copiii? Iti spun eu ca daca ai avea un minim de cunostiinte ai tacea si ti-ai vedea de viata, habar nu ai cate analize faci si cate se iau in calcul inainte de a stabili metoda de nastere, impreuna cu MEDICUL, care e singurul ce poate emite o parere dupa 6 ani de facultate si alti 6 de rezidentiat”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: