Redactia.ro
Home » Sport » Ilie Dumitrescu a vorbit cu Gabi Balint! Ce i-a transmis din spital

Ilie Dumitrescu a vorbit cu Gabi Balint! Ce i-a transmis din spital

Ilie Dumitrescu, despre Gabi Balint

Ilie Dumitrescu a vorbit cu Gabi Balint. Acesta a reușit să-i trimită un mesaj prietenului său. Invitat la Digi Sport, Ilie Dumitrescu a vorbit despre starea fostului stelist.

Gabi Balint a fost operat de urgență după ce a suferit vineri seară un infarct. Prietenul său, Ilie Dumitrescu a reușit să vorbească astăzi cu el.

”Mi-a dat mesaj, am primit semnul de ok. Să nu stea prea mult, să revină aici pentru că avem nevoie de el”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.
”Nu știam că are probleme. El mereu a fost sănătos nu s-a plans de nimic”, a declarat Ioan Andone.

Gabi Balint a fost operat și este internat la Spitalul C.C. Iliescu. Fostului fotbalist i s-a făcut rău vineri, a mers la o clinică private apoi a mers la un spital de stat. Medicii au decis că este nevoie de o intervenție chirurgicală în urma căreia i-au fost montate trei stenturi.

Cine este Gabi Balint

Prima echipă unde a jucat Gabi Balint a fost Gloria Bistriţa. În 1980 a venit la Steaua, formaţie la care a petrecut zece sezoane. Aici a câștigat cinci titluri de campion, trei Cupe ale României, Cupa Campionilor Europeni şi Supercupa Europei. În 1990 se transferă la Burgos pentru un milion de euro, echipă de la care se și retrage. Apoi a devenit secundul lui Anghel Iordănescu la naționala României. După patru ani a preluat-o pe Sportul Studențesc. A urmat Sheriff Tiraspol, Poli Timișoara, FC Vaslui și CS Universitatea Craiova.

Citește și: Gabi Balint a suferit un infarct, a fost dus la Spitalul Fundeni, iar medicii au anunţat că…

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: