Redactia.ro
Home » Sport » Ilie Dumitrescu, despre filmulețul cu Cornel Dinu! Face plângere la poliție

Ilie Dumitrescu, despre filmulețul cu Cornel Dinu! Face plângere la poliție

cornel dinu, ilie dumitrescu, scandal,

Ilie Dumitrescu a fost implicat fără voia sa în scandalul momentului în fotbal. Fostul fotbalist spunce că pagina de facebook pe care a apărut filmul în care Cornel Dinu își înjură foști colegi, nu-i aparține.

Ilie Dumitrescu vrea să meargă la poliție. O persoană i-a furat identitatea pe facebook și a publicat filmulețul care a pus pe jar lumea fotbalului. Pe acest cont fals sunt postate mereu parodii.

“Mai mult decât să merg la Poliția Capitalei și să merg la Poliția Sectorului 1, voi trimite mai multe mesaje la Facebook. Ei trebuie să ia măsuri, pentru că este un furt de identitate. Tot încearcă să-mi strice imaginea și să mă facă să arăt rău în fața oamenilor. Sper că utilizatorii de Facebook să știe că acela nu e contul meu adevărat”, a declarat Ilie Dumitrescu în emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport.

Despre conținutul filmulețului, Ilie Dumitrescu nu a vrut să facă niciun comentariu.

Cine l-a filmat pe Cornel Dinu

Cornel Dinu a avut o reacție incredibilă la adresa lui Ioan Andone, Dumitru „Țețe” Moraru și Gigi Mulțescu. Aflat într-un local cu mai mulți cunoscuți Dinu i-a înjurat, limbajul său fiind greu de reprodus.

“Îmi bag *** și în fața ta și a lui Mulțescu. Cel puțin Moraru ăla e un alcoolic, e la nivelul ăstuia care cumpără Dinamo, Andone. *** în pârliții mă-tii, fotbaliștii p*** ați fost. Să moară mama dacă nu. Niște idioți, oi rătăcite, proști ca noaptea. Ei au fost fotbaliști instictuali, creier *** ” , este o parte din discursul lui Cornel Dinu.

Se pare că filmulețul a fost făcut de un fost portar al lui Dinamo, Vasile Zlotea. Acesta este mereu prezent în grupul fostelor glorii.

„Prăduitorul cu nume de zloată vine din când în când printre fotbaliști, povestindu-și ca meritorie viața de practicant al jocului numai cu episoade de incidență penală!”, a spus “Procurorul”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: