Redactia.ro
Home » Sport » Ipostaza incredibilă! Cornel Dinu, surprins înjurând oameni din fotbal

Ipostaza incredibilă! Cornel Dinu, surprins înjurând oameni din fotbal

cornel dinu, ioan andone

Cornel Dinu a fost surprins într-o ipostază incredibilă. La o șuetă cu mai mulți prieteni și-a înjurat ca la ușa cotului foștii colegi și alți oameni din fotbal.

Cornel Dinu i-a luat la țintă pe Ioan Andone, Gigi Mulțescu și Dumitru Moraru. Fosta legendă a lui Dinamo se afla într-un local cu Miodrag Belodedici și alți oameni din fotbal. Limbajul folosit de acesta este greu de reprodus. Cel mai probabil filmarea ar fi făcută la ziua de naștere a lui Miodrag Belodedici, în urmă cu două zile.

“Îmi bag *** și în fața ta și a lui Mulțescu. Cel puțin Moraru ăla e un alcoolic, e la nivelul ăstuia care cumpără Dinamo, Andone. *** în pârliții mă-tii, fotbaliștii p*** ați fost. Să moară mama dacă nu. Niște idioți, oi rătăcite, proști ca noaptea. Ei au fost fotbaliști instictuali, creier *** ” , este o parte din discursul lui Cornel Dinu.

Filmulețul a fost distribuit pe pagina de facebook a lui Ilie Dumitrescu.

„Ăsta spuneți voi că e adevăratul Mister?”, este descrierea videoclipului.

ATENȚIE! LIMBAJ LICENȚIOS

Ăsta spuneți voi că e adevăratul Mister?

Publicată de Sir Ilie Dumitrescu pe Joi, 21 mai 2020

În urmă cu puțin timp, Dinu șoca din nou. Acesta a povestit cum Dinamo a dat mită arbitrilor în cupele europene pentru a câștiga.

Reacția fanilor după “discursul” lui Dinu

Filmulețul postat a stârnit imediat reacții din partea internauților. Unii l-au criticat dur pe fostul fotbalist, alții doar s-au amuzat. Ioan Andone, unul dintre cei jigniți a reacționat.

„A fost antrenorul meu, păcat. Dar n-are niciun rost să vorbesc. Nu vreau să intru în polemici cu nea Cornel. E treaba lui cum vorbește și tot ce face. O să vorbesc cu el în privat. Eu l-am sunat înainte de cu afacerea cu spaniolii, i-am spus că vor să negocieze. Erau planuri cu el, voiau să-i propună să fie membru în Consiliul de Administrație. Dar eu n-am nicio treabă. L-am avut antrenor, n-am ce să comentez mai mult ”, a declarat Ioan Andone, în exclusivitate pentru GSP.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: