Redactia.ro
Home » Sport » Cornel Dinu vrea să reorganizeze Dinamo! Ce plan are “Procurorul”

Cornel Dinu vrea să reorganizeze Dinamo! Ce plan are “Procurorul”

Cornel Dinu vrea să reorganizeze Dinamo

Cornel Dinu vrea să reorganizeze Dinamo. Fostul antrenor al clubului are un plan foarte bine pus la punct pentru a salva echipa.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Cornel Dinu a anunțat că Asociaţia ”Dinamovişti pentru Dinamo” unde sunt implicați și suporteri și din care face și el parte este în negocieri cu Ionuț Negoiță. Aceștia vor să cumpere pachetul majoritar, 92 % din acțiunile echipei.

”Dacă vom reuşi să luăm pachetul majoritar de acţiuni, şi am avut foarte multe discuţii cu companii foarte mari în ultimii doi ani, putem să cedăm o parte din acţiuni unor societăţi care au interesul să îşi promoveze afacerea dar şi să câştige oarece bani”, a spus fostul mare jucător al clubului.

“Procurorul” are deja un plan foarte bine organizat.

”Am ales ca model Bayern Munchen, unde 75% din acţiunile clubului sunt deţinute de aceşti socios. Negocierile sunt extrem de avansate. Dacă oamenii vor marşa la acest proiect este iminentă semnarea unui contract cu domnul Negoiţă. Pachetul pe care îl vizăm este de 92%. Interesul este să ajutăm Dinamo şi am găsit această formă. Noi nu vrem decât binele lui Dinamo. Această societate nu va conduce Dinamo. Trebuie să venim mai mulţi, trebuie să existe mai multe forme de finanţare care să ne ducă la un buget cu care într-adevăr să intrăm în Europa. Noi suntem un ONG bine intenţionat”, a declarat la conferința de presă, Cornel Dinu.

Viorel Cataramă vrea Dinamo

Ionuț Negoiță a anunțat că vrea să văndă acțiunile clubului Dinamo în urmă cu mai bine de o săptămână. Primul care s-a arătat interesat a fost omul de afaceri Viorel Cataramă. Acesta a spus că vrea să cumpere pachetul majoritar și să-l instaleze pe Dumitru Dragomir în funcția de președinte. Ionuț Negoiță deține 93% dintre acțiunile clubului Dinamo. 6% aparțin societății controlată de Nicolae Badea, AFC Dinamo, iar Cornel Dinu deține și el 1% dintre acțiuni.

Citește și: Dinamo – Kadetten Schaffhausen 27-26! Românii, aproape de play-off-ul pentru optimile Ligii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: