Redactia.ro
Home » Monden » Ilie Năstase a dezvăluit ce pensie primește lunar. „Eu nu am nicio pensie specială….”

Ilie Năstase a dezvăluit ce pensie primește lunar. „Eu nu am nicio pensie specială….”

GALERIE FOTO (2)

Ilie Năstase este recunoscut pentru cariera sa sportivă, dar și pentru activitatea pe care a desfășurat-o în domeniul afacerilor. Pentru mult timp, s-a discutat despre situația sa financiară deosebită, motiv pentru care s-a crezut că fostul tenismen are și o pensie pe măsură. Realitatea este însă diferită, iar venitul său lunar primit de la stat este unul care poate fi considerat modest.

Ilie Năstase, în vârstă de 75 de ani, se numără printre sportivii care au reprezentat țara noastră în cele mai importante competiții de tenis din lume. Și-a început cariera în anul 1966, iar în anul 1985 s-a retras din activitatea de pe teren. S-a implicat ulterior în politică și a candidat în anul 1996, iar  din 1 decembrie 2008, Ilie Năstase a fost înaintat în gradul de general-maior (cu 2 stele) în retragere în Ministerul Apărării.

Ilie Năstase a dezvăluit ce pensie primește lunar. „Eu nu am nicio pensie specială….”

A activat și în domeniul afacerilor, iar de-a lungul anilor a investit sume importante de bani în autoturisme și imobiliare. Este cunoscut pentru faptul că este o fire destul de cheltuitoare, averea sa fiind mereu un subiect de interes pentru publicul din România.

Chiar dacă prin activitățile profesionale pe care le-a desfășurat a ajuns să câștige sume impresionante, Ilie Năstase nu poate spune același lucru despre pensia sa. A fost criticat în ceea ce privește acest subiect, deoarece s-a crezut că primește mulți bani de la stat, dar adevărul este cu totul altul.

Nu are nicio pensie specială, ceea ce înseamnă că primește doar pensia de locotenent-colonel de la Armată. Astfel, veniturile sale lunare nu depășesc 1.445 de lei, fapt pe care a ținut să-l clarifice în fața oamenilor.

„Acum, mai nou, se iau de mine că am o pensie specială! Eu nu am nicio pensie specială, am făcut trei ani în Parlament și nu am putut să iau pensie, nu am dus la capăt mandatul. În Armată am ieșit locotenent – colonel la pensie și am o pensie de 1.445 lei! Atât am eu! Și toată lumea zice că am sute de milioane… Mă critică la televizor, pe Facebook! Nu am!”, a spus Ilie Năstase.

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au împăcat

Ilie Năstase și Ioana Simion au trecut în anul 2021 printr-o perioadă destul de tensionată a mariajului lor. Au avut conflicte în repetate rânduri, iar în luna octombrie anunțau că urmează să divorțeze. Fostul tenismen se pare însă că a reușit să-și remedieze greșelile, deoarece în momentul în care s-a infectat cu Covid-19, cea care i-a fost aproape a fost soția sa. Au depășit cu bine acest moment dificil, iar sărbătorile de iarnă și le-au petrecut împreună, la o vilă din Maramureș.

„Aici, ninge de două zile ca în povești. Vom face și Revelionul aici, stăm până în ianuarie. Sunem doar noi doi, fratele meu și soția lui. E idilic aici, un loc deosebit, de vis, cum nu am mai văzut de mult. Suntem într-un loc de poveste, la o căsuță, cu saună și jacuzzi, și tot confortul. Eu îmi planific în fiecare an unde voi face Sărbătorile și anul acesta mi-am dorit să stau să mă relxez într-o cabană la munte, în pijamale, eu și cu familia mea. Și uite că fix de toate acestea am avut parte. E și un loc uimitor, încărcat de tradiții aici.”, a declarat Ioana Simion pentru click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: