Redactia.ro
Home » Monden » Ilie Năstase, conectat la aparate! Cum se simte fostul tenismen

Ilie Năstase, conectat la aparate! Cum se simte fostul tenismen

Ilie Năstase a dezvăluit ce pensie are de la stat: „Dacă a mea e specială, alea cu adevărat speciale cum dracu' sunt?”

Ilie Năstase, conectat la aparate. Fostul tenismen a fost internat în spital în urmă cu câteva zile. Ilie Năstase a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, după ce s-a întors din Turcia alături de soția sa, Ioana. Cum se simte sportivul?

Ilie Năstase, conectat la aparate! Cum se simte fostul tenismen

Ilie Năstase, conectat la aparate! Celebrul tenismen se confruntă cu probleme de sănătate după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Ilie Năstase a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Bals din București. Soția acestuia, Ioana Năstase, a vorbit despre starea de sănătate actuală a sportivului. Vedeta a mărturisit că nu și-a putut vizita soțul din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Potrivit acesteia, Ilie Năstase a fost conectat la aparate, iar în următoarele zile va face din nou analize. ”Din câte am înțeles, joi îi vor face iar analizele, să le compare. Sigur îl vor externa. Conectat la aparate a fost, dar nu la oxigen. I-a monitorizat pulsul, toate cele. Eu nu mă pricep. A fost foarte dificilă perioada. Mulți spun că puteam merge să îl vizitez. Nu este adevărat! Eu am luat legătura cu medicii. Nu am voie. M-aș fi dus. Noi avem mai multe apartamente la Constanța. El va fi lângă mine. Îi voi duce tot ce are nevoie. Îi voi fi alături cu orice”, a declarat Ioana Năstase la Antena Stars.

Ioana a declarat că soțul ei va fi externat joi, iar în prezent se află în continuare sub supravegherea medicilor de la spital. Bruneta a mai declarat că Năstase va merge la Constanța, la una dintre apartamentele sale, unde va sta în carantină.

Ilie Năstase se judecă cu Ciprian Marica

Fostul tenismen se judecă la tribunalul cu Ciprian Marica, după ce l-a scos din fundația ce-i poartă numele. Ilie Năstase susține că nașul său l-ar fi păcălit, după ce ar fi fost pus să semneze câteva acte. Potrivit noilor informații, Marica ar fi formulat o acțiune în acest sens în luna mai, la Judecătoria Sectorului 1 din București, iar după ce ar fi avut loc trei înfățișări, instanța ar fi respins scoaterea lui Năstase din Fundație ce-i poartă numele.

Conflictul dintre cei doi ar fi pornit de la niște neînțelegeri pe plan financiar. Fostul fotbalist susține că își dorește să clarifice situația cu Ilie Năstase fără să se certe. „Am avut mai multe discuții cu Ilie Năstase, dar niciodată în contradictoriu. Nu m-aș certa cu el pentru nimic în lume. Îl respect, e finul meu, dacă e vreo neînțelegere o rezolv cu el amical. Nu există un conflict și nu ar putea exista pentru că eu aș ceda întotdeauna’, spunea Ciprian Marica la Digi Sport.

Ilie Năstase a rămas șocat după ce avocații i-au transmis decizia din instanță. „Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut Ciprian Marica! Mi-a luat baza Voința, m-a scos din Fundație! M-a anunțat acum avocatul! Am și probleme cu inima, am bypass, nu mă simt prea bine… L-a băgat pe taică-său în Fundația mea, imediat ce m-a scos pe mine! Și pe unchiul lui l-a introdus, nu-mi vine să cred. Nu am ce să discut cu el, o să discute avocatul. Stau cu soția mea și nu ne vine să credem ce se întâmplă”, a transmis fostul număr 1 mondial din tenis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: