Redactia.ro
Home » Monden » Ilie Năstase, primele declarații de pe patul de spital. Cum se simte fostul tenismen

Ilie Năstase, primele declarații de pe patul de spital. Cum se simte fostul tenismen

Ilie Năstase, primele declarații de pe patul de spital

Ilie Năstase, primele declarații de pe patul de spital. Fostul tenismen a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Ilie Năstase se află internat la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș, unde primește tratament specializat.

Ilie Năstase, primele declarații de pe patul de spital. Cum se simte fostul tenismen

Ilie Năstase, primele declarații de pe patul de spital. Fostul tenismen trece prin momente dificile după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Ilie Năstase s-a întors din vacanța din Turcia, iar la scurt timp a aflat că este infectată cu COVID-19. Sportivul a decis să se testeze, iar rezultatul a fost pozitiv, motiv pentru care s-a internat în Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală. Recent, fostul tenismen a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate. ”Sunt bine, n-am nicio problemă. Nu știu când m-am infectat, acum mă simt bine, am medicație și mă simt bine. Tuse am”, a spus el pentru Spynews.ro.

Ilie Năstase a declarat că era vaccinat împotriva coronavirusului, chiar cu schema completă. Acesta a mărturisit că dacă nu ar fi fost imunizat ar fi avut simptome mai grave. ”Sunt vaccinat, dar uite că nu te ferește de treaba asta, probabil că dacă nu eram vaccinat aveam o formă mai gravă”, a mai spus Ilie Năstase.

Din fericire, Ioana Simion nu s-a infectat cu noul virus. Soțul său a precizat că aceasta și-a făcut testul, dar nu are COVID-19. ”Soția și-a făcut testul și nu are COVID. Știu că n-am nimic la plămâni și e în regulă”, a mai spus Ilie Năstase.

Ilie Năstase a ajuns la spital din cauza scandalului cu Marica

Fostul tenismen a ajuns la spital în urma scandalului cu Ciprian Marica. Năstase a rămas șocat după trădarea nașului său. Fostul atacant l-ar fi exclus pe acesta din Fundația care îi poartă numele, punându-l pe tatăl și unchiul lui în locul tenismenului. În cadrul unui interviu, Ioana Simion a confirmat că soțul său a fost internat, din cauza problemelor la inimă. „Ilie m-a sunat la începutul acestei săptămâni și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el la spital. Era internat la Spitalul privat Ponderas, fiindcă el are ceva probleme și cu inima. A reușit să rămână calm în toată nebunia asta. Medicii i-au cerut explicit să nu se enerveze, fiindcă altfel ar fi putut apărea ceva complicații. L-am întrebat ce i s-a întâmplat și atunci el mi-a povestit cum Ciprian Marica, nașul nostru de căsătorie, i-ar fi preluat afacerea!”, a declarat Ioana Simion, pentru playsport.ro.

De asemenea, Ioana a declarat și faptul că Ciprian Marica l-ar fi pus în ultimul timp pe finul lui să semneze câteva acte. „Nu are nicio explicație pentru ceea ce s-a întâmplat, dar a înțeles că Marica i-a luat afacerea de sub nas. E șocul vieții sale. El spune că i-a mai semnat lui Marica, în perioada din urmă, ceva acte prin care îl îndrituia să facă ceva plăți în numele său, dar atât și nimic mai mult! Ilie mi-a spus că Marica a umblat și la Consiliul de Administrație, acolo unde i-ar fi pus pe tatăl și unchiul său, fără să fi scos un cuvânt pe tema asta.A fi om în ziua de azi e lucru mare. E singurul meu comentariu. Cum să nu ai suflet, să nu te gândești că poți lua lucrul altuia, la care nu ai nicio contribuție. Nici nu contează cum te numești, Vasile sau Ion, dacă nu e treaba ta, cine îți dă ție afacerea de-o viață a altuia?!”, a mai spus Ioana Simion.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: