Redactia.ro
Home » Monden » Ilie Năstase, infectat cu COVID-19. Cum se simte fostul tenismen

Ilie Năstase, infectat cu COVID-19. Cum se simte fostul tenismen

GALERIE FOTO (2) Ilie Năstase vrea copil la 77 de ani

Ilie Năstase, infectat cu COVID-19. Fostul tenismen s-a infectat cu noul coronavirus după ce a plecat în vacanță cu soția sa, Ioana. Se pare că Ilie Năstase a avut parte de o vacanță de neuitat, având în vedere că și partenera sa s-a infectat cu virusul din China.

Ilie Năstase, infectat cu COVID-19. Cum se simte fostul tenismen

Ilie Năstase, infectat cu COVID-19. Fostul tenismen și soția sa, Ioana Simion au mers să se relaxeze în Turcia, dar au avut parte de o experiență de neuitat. După zilele minunate petrecute în Istanbul, cei doi au primit o veste neplăcută. La întoarcerea din Turcia, Ilie Năstase a acuzat stări de rău, iar ulterior a fost testat împotriva coronavirusuluI, iar rezultatul a ieșit pozitiv.

La fel s-a întâmplat și cu soția sa. Cu toate astea, Ilie Năstase este optimist că va trece cu bine peste această perioadă. „Nu este pentru prima dată când Ilie merge la Istanbul cu soția lui. E un oraș care-i place foarte mult. Merg și la multe magazine. Din ce știu, după Paris, pentru Ilie, Istanbul este al doilea oraș preferat al lui”, a precizat pentru Prosport o sursă apropiată cuplului Năstase.

Ilie Năstase, probleme de sănătate

În urmă cu ceva timp, Ioana Simion anunțat că fostul tenismen a fost internat în sptial din cauza unor probleme pe care le are la inimă. Bruneta a declarat că Ilie Năstase s-a internat într-un spital privat, iar medicii i-au administrat un tratament special. Conform acesteia, fostului tenismen i s-a făcut rău după ce a aflat că nașul său, Ciprian Marica i-a preluat afacerea. „Ilie m-a sunat la începutul acestei săptămâni și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el la spital. Era internat la Spitalul privat Ponderas, fiindcă el are ceva probleme și cu inima. A reușit să rămână calm în toată nebunia asta.L-am întrebat ce i s-a întâmplat și atunci el mi-a povestit cum Ciprian Marica, nașul nostru de căsătorie, i-ar fi preluat afacerea!”, a declarat Ioana Simion, potrivit Playtech.

Sotia sportivului susține că acesta nu are idee cum Marica a putut să facă acest lucru. „Nu are nicio explicație pentru ceea ce s-a întâmplat, dar a înțeles că Marica i-a luat afacerea de sub nas. E șocul vieții sale. El spune că i-a mai semnat lui Marica, în perioada din urmă, ceva acte prin care îl îndrituia să facă ceva plăți în numele său, dar atât și nimic mai mult! ”, a mai afirmat Ioana Năstase.

Ciprian Marica si Ilie Nastase

Fostul atacant a cerut în instanță la Ilie Năstase să nu mai facă parte din proiectl Fundației Ilie Năstase, administrată de Baza Voința. Se pare că miza ar fi terenurile valoroase care intră în patrimoniul Fundației, în valoare de aproximativ 50 milioane de euro. În locul lui Ilie Năstase, Ciprian Marica l-ar fi introdus în fundație pe tatăl și unchiul său, prin modificarea actului constitutiv. „Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut Ciprian Marica! Mi-a luat baza Voința, m-a scos din Fundație! M-a anunțat acum avocatul! Am și probleme cu inima, am bypass, nu mă simt prea bine… L-a băgat pe taică-său în Fundația mea, imediat ce m-a scos pe mine! Și pe unchiul lui l-a introdus, nu-mi vine să cred.”, a spus Ilie Năstase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: