Redactia.ro
Home » Monden » Ioana şi Ilie Năstase s-au împăcat? Cei doi s-au dat de gol într-un mod inedit

Ioana şi Ilie Năstase s-au împăcat? Cei doi s-au dat de gol într-un mod inedit

Ioana şi Ilie Năstase s-au împăcat? Cei doi s-au dat de gol într-un mod inedit

Ioana pare că s-a împăcat din nou cu Ilie Năstase. Este a doua oară când intentează divorţ şi a cincea oară când se împacă cu soţul după ce a fost bătută.

Ioana şi Ilie Năstase s-au împăcat? Cei doi s-au dat de gol într-un mod inedit

În urmă cu ceva timp, Ioana Năstase anunţa pe reţelele sociale că ”un capitol din viaţa mea a luat sfârşit”. Bruneta a depus actele de divorţ imediat, mai precis pe data de 21 octombrie, la Judecătoria din Constanţa.

”Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit!!!! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii. Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

Recent, fotoreporterii Click! i-au surprins pe „Tom şi Jerry”  de România, la mall, în timp ce plecau spre casă. Se pare că fostul tenismen şi-a împăcat nevasta cu o sesiune de shopping. Decizia de divorţ a survenit după ce Ioana ar fi trecut din nou printr-un episod violent.

Primul a avut loc în ianuarie, al doilea în octombrie, adică două bătăi într-un an şi tot două solicitări de divorţ. În aşteptarea unui nou termen de judecată, iată că Ioana s-ar fi împăcat din nou cu Nasty cel Rău. Ioana a spus în mai multe rânduri că este dependentă de cumpărături, şi iată că Ilie se foloseşte de această slăbiciune a ei pentru a o împăca. La mallul din Băneasa cei doi au schimbat maşinile aflate în parcarea celebrului centru comercial.

După ce s-au dat jos din maşina lui Ilie, au urcat în maşina Ioanei, cu Ilie la volan, şi au plecat către Stejarii, acolo unde Ilie are o locuinţă din partea bunului său prieten Ion Ţiriac.

Ioana Simion este cea de-a cincea soție

Ilie Năstase are în palmares nu mai puţin de cinci neveste. Prima mare iubire a campionului mondial a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia foarte apreciat în acele timpuri, iar cu aceasta are o fiică, Nathalie (43 de ani).

În 1980 a divorţat de ea şi şi-a refăcut viaţa cu fotomodelul american Alexandra King, alături de care a înfiat un băiat, Nicholas (32 de ani), şi o fată, Charlotte (29 de ani).

Mariajul nu a mers, au divorţat, apoi s-a căsătorit cu Amalia Teodosescu până în 2010, din mariajul lor rezultând două fete: Alessia (16 ani) şi Emma (13 ani). După Amalia a urmat Brigitte Sfăt, însă şi de aceasta Ilie a divorţat, după doar cinci ani de mariaj şi opt de relaţie. Ioana Simion este a cincea sa soţie. Bruneta, originară din Constanţa, a fost şi ea căsătorită timp de 20 de ani, iar din mariajul care s-a terminat în urmă cu patru ani are un băiat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: