Redactia.ro
Home » Monden » Ilie Năstase i-a făcut o declarație de dragoste Ioanei, la scurtă vreme după ce a depus actele de divorț. „Cea mai frumoasă femeie din viața mea”

Ilie Năstase i-a făcut o declarație de dragoste Ioanei, la scurtă vreme după ce a depus actele de divorț. „Cea mai frumoasă femeie din viața mea”

GALERIE FOTO (5) Ilie Năstase i-a făcut o declarație de dragoste Ioanei, la scurtă vreme după ce a depus actele de divorț

Ilie Năstase i-a făcut o declarație de dragoste Ioanei, la scurtă vreme după ce a depus actele de divorț. Ioana Simion a depus actele divorț, fiind hotărâtă să se despartă de Ilie Năstase. Cu toate astea, tenismenul pare că nu vrea să renunțe la soția sa. Recent, fostul sportiv i-a transmis un mesaj brunetei.

Ilie Năstase i-a făcut o declarație de dragoste Ioanei, la scurtă vreme după ce a depus actele de divorț. „Cea mai frumoasă femeie din viața mea”

Ilie Năstase i-a făcut o declarație de dragoste Ioanei, la scurtă vreme după ce a depus actele de divorț. Ioana Simion a luat decizia de a divorța de Ilie Năstase. Nu este prima oară când cei doi au probleme în cuplu, dar se pare că de această dată bruneta este hotărâtă să închidă acest capitol. Cu toate astea, Ilie Năstase nu vrea să renunțe atât de ușor la relația cu Ioana, motiv pentru care i-a făcut o declarație de dragoste. În urmă cu câteva zile, la câteva săptămâni după ce Ioana Simion ar fi depus actele de divorț, Ilie i-a transmis un mesaj de dragoste pe Internet.

Ilie Nastase si Ioana Simion

Internauții sunt de părere că fostul tenismen încearcă să o facă pe soția lui să-și schimbe decizia în privința divorțului. Ioana Simiona a postat o fotogafie cu ea pe Facebook, alături de un mesaj cu subînțeles.„Păstrează lângă tine doar oamenii care știu sa îți bucure sufletul‘, a scris Ioana Năstase pe contul ei de Facebook.

Imaginea a strâns mii de like-uri și comentarii. Printre zecile de reacții s-a numărat și cea a lui Ilie Năstase. Fostul tenismen i-a făcut o declarație de iubire în public, spunându-i soției sale că este cea mai frumoasă femeie din viața lui. „Cea mai frumoasă și elegantă femeie din viața mea, soția mea’, i-a comentat Ilie Năstase Ioanei Simion. Ioana nu i-a răspuns cu niciun comentariu soțului ei, dar fanii au reacționat imediat, transmițându-le să fie fericiți.

Ioana Simion, mesaj controversat pe rețelele de socializare

În urmă cu câteva săptămâni, Ioana Simion a postat pe rețelele de socializare un mesaj controversat. Internauții s-au gândit că ea ar fi anunțat separarea de fostul tenismen. Ioana a transmis că s-a terminat un capitol din viața. „Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii. Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. Răbdarea mea a luat sfârșit!!!„Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii. Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. Răbdarea mea a luat sfârșit!!!Vă rog să mă înţelegeţi că în această perioadă voi avea nevoie de linişte şi puţină intimitate! Vă mulţumesc frumos, pentru înţelegere! Cu deosebit respect, IOANA!’, a scris Ioana Simion pe rețelele sociale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: