Redactia.ro
Home » TV » Ilie Năstase îmbracă costumul de ginere pentru a cincea oară

Ilie Năstase îmbracă costumul de ginere pentru a cincea oară

După opt ani de mariaj tumultoși cu Brigitte și un divorț care a durat 10 minute, fostul tenismen Ilie Năstase se însoară pentru a 5-a oară cu actuala iubită, Ioana Simion.

Fostul lider mondial ATP a mai fost căsătorit cu Dominique Garzia, un model franco-belgian, cu actrița americană Alexandra King și cu Amalia Teodorescu.

Îndrăgostit lulea de Ioana Simion, 43 de ani, fostul tenismen face pasul cel mare anul acesta. El și frumoasa constănțeancă au stabilit cununia civilă și cea religioasă pe data de 8 august, la malul mării. Data și locul evenimentului simbolizează începutul iubirii lor.

Cei doi și-au cumpărat deja verighete de firmă!

Fostul tenismen îmbracă pentru a cincea oară costumul de ginere. De nouă luni, Ilie Năstase trăiește o poveste de dragoste alături de focoasa brunetă din Constanța, pe care se pregătește să o ducă la altar.

Cei doi s-au cunoscut într-un restaurant, iar Ilie Năstase a fost cel care a făcut primul pas pentru a o cuceri pe Ioana. Fostul tenismen i-a comandat un pahar de șampanie, după care au început să vorbească.

Ioana Simion a confirmat că va deveni doaman Năstase, în doar câteva luni!

„Da, este adevărat, ne vom căsători cu însemnătate pentru noi, când împlinim un an de relație. Pe 8 august 2019, ne-am întâlnit la mare, iar pe 8 august 2019 ne vom căsători. Ambele cununii vor avea loc în aceeași zi, mai mult decât actele, pentru mine este extrem de importantă cununia religioasă”, a declarat Ioana Simion.

Săptămâna trecută, cei doi au vizionat câteva restaurante și urmează să se decidă pe care îl vor alege. Și pentru că timpul trece foaret repede, fostul lider în tenis a comandat deja verighetele și deja le poartă pe degete. Este vorba despre verighete de firmă, din aur alb, comandate de la celebra firmă Cartier și care au costat în jur de 3.000 de euro.

Ioana Simion a devenit bunica la 43 de ani

Se pare că anul 2019 a venit încărcat cu evenimente plăcute pentru bruneta constănțeancă.

Teodor, fiul ei din prima căsnicie, are o relație cu o turcoaică și urmează să devină părinți. Ioana, așteaptă cu mari emoții să-și vadă nepoțica care urmează să vină pe lume.

Citește și: Amalia Năstase este de nerecunoscut după ce s-a ÎNGRĂȘAT! Cum arată acum. Ce probleme de sănătate are

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: