Redactia.ro
Home » Monden » Ilie Năstase spune adevărul despre renunțarea Ioanei la divorț! Ce se întâmplă, de fapt, în relația celor doi

Ilie Năstase spune adevărul despre renunțarea Ioanei la divorț! Ce se întâmplă, de fapt, în relația celor doi

Ilie Năstase spune adevărul despre renunțarea Ioanei la divorț! Ce se întâmplă, de fapt, în relația celor doi

Ilie Năstase și Ioana formează din nou unu cuplu fericit, asta după ce și-au rezolvat problemele și au renunțat la divorț. Fostul tenismen a spus adevărul despre renunțarea Ioanei la divorț!

Ilie Năstase spune adevărul despre renunțarea Ioanei la divorț! Ce se întâmplă, de fapt, în relația celor doi

Ilie și Ioana Năstase au avut parte de o iubire cu năbădai de-a lungul timpului. Cei doi erau gata să nu se mai căsătorească, iar apoi, la scurt timp de la nuntă s-a produs un scandal care se putea sfârși cu un divorț. Ioana era pregătit de acest pas și chiar depusese actele pentru a se separa de fostul tenismen.

Acum însă, cei doi au decis, de comun acord, să renunţe la acţiunea de divorţ, introdusă la începutul lunii martie de către Ioana Năstase, la Tribunalul din Hârşova. Fostul mere tenismen a declarat pentru impact.ro că este fericit că Ioana nu l-a părăsit.

”E cel mai frumos cadou pe care-l puteam primi la împlinirea vârstei de 75 de ani. Şi nu a fost vorba despre niciun şantaj sentimental. O puteţi întreba şi pe Ioana!”, a spus Ilie Năstase, pentru impact.ro.

De asemenea, Ilie Năstase a vorbit și despre împăcarea cu soția lui, Ioana, care l-a amenințat cu divorțul la începutul acestui an. Mai mult, sportivul susține că s-a cumințit și că acum apreciază mai mult relația cu soția lui.

”Am crezut mereu în căsnicia mea. Nu am şi nu am avut nicio problemă să lupt pentru ea, chiar şi atunci când alţii spuneau contrariul şi nu-mi acordau nicio şansă. Nu a fost simplu deloc să-mi conving soţia că voi face ceea ce am convenit împreună. Am dovedit însă, în ultimele luni, că mă pot schimba, că pot să mă ţin de ceea ce am promis. În ultimele luni am fost un băiat cuminte. Era păcat să divorţăm, asta a fost concluzia comună. În plus, Ioana, soţia mea, este un om credincios. Iar oamenii credincioşi nu prea iau decizii proaste, nu fac asemenea greşeli!”, a mai declarat Ilie Năstase.

Ilie Năstase a fost aproape de a cincea căsnicie eșuată

Ilie Năstase era aproape de a cincea căsătorie eşuată, în timp ce Ioana Simion, mai tânără cu 30 de ani decât actualul ei soţ, ar fi fost la a doua, asta dacă divorțul inițiat de brunetă pe data de 2 martie s-ar fi difinitivat.

Scandalul dintre cei doi soţi a debutat chiar de Sfântul Ion, când Ilie Năstase şi-a agresat soţia. Ioana a sunat la 112, apoi a fugit din căminul conjugal. În aceeaşi perioadă au apărut informaţii potrivit cărora Ilie i-ar fi cerut înapoi soţiei sale maşina marca Bentley, dar şi alte obiecte vestimentare şi câteva perechi de pantofi foarte scumpi, dăruite pe parcursul mariajului.

Luna iunie a schimbat însă datele problemei. Se pare că este una cu noroc pentru ambii soţi Năstase. Pe 6 iunie 2020, Ioana şi Ilie s-au căsătorit religios la Techirghiol, iar naşi le-au fost Ciprian Marica şi soţia sa, Ioana. Tot în iunie, dar în 2021, Ilie şi-a dus soţia la Paris, la finala turneului de la „Roland Garros”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: