Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Simion, despre reacția fiului ei, atunci când a aflat că ea nu mai divorțează de Ilie Năstase

Ioana Simion, despre reacția fiului ei, atunci când a aflat că ea nu mai divorțează de Ilie Năstase

Ilie Năstase și Ioana Simion

Ioana Simion a dezvăluit cum a reacționat fiul ei, Theodor Bostan, atunci când a aflat că mama sa nu mai divorțează de Ilie Năstase. Totodată, Ioana Simion plănuiește o nouă vacanță alături de fostul tenismen.

Ioana Simion, despre reacția fiului ei, atunci când a aflat că ea nu mai divorțează de Ilie Năstase

Ioana Simion părea destul de decisă, în urmă cu câteva luni, să divorțeze de Ilie Năstase, la nici un an de la căsătorie. După ce l-a acuzat pe fostul tenismen că a bătut-o, Ioana s-a dus chiar să depună actele despărțirii definitive. Însă, iată că s-a răzgândit și acum plănuiește și o nouă vacanță alături de Ilie Năstase, după cea de la Paris. Fiul ei, Theodor Bostan, în vârstă de 21 de ani, nu a avut nimic împotriva mamei lui, atunci când a aflat că rămâne în continuare alături de fostul sportiv

„Am făcut exact ce am simțit, ce mi-a dictat sufletul aia am făcut. Eu nu ascult părerile nimănui, eu fac doar ceea ce simt eu și asta am simțit. Fiul meu îmi e alături întotdeauna. Am un copil bine crescut și e de acord întotdeauna. El îmi spune mai tot timpul să fac așa cum cred eu că îmi este bine”, a declarat Ioana Simion, în exclusivitate pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

Ioana Simion alături de fiul și iubita lui

Foto: Ioana Simion, fiul ei și iubita turcoaică a acestuia

Ioana Simion, despre noua vacanță alături de Ilie Năstase

Ioana Simion și Ilie Năstase urmează să plece, curând, într-o vacanță la Constanța, după ce în urmă cu câteva zile s-au întors din Paris. Ioana își dorește ca soțul ei să fie mai liniștit în relația cu ea.

„Doar ce am venit din vacanță. Am fost vreo câteva zile plecați la Paris. Mai am câteva treburi de rezolvat, după care vom merge la Constanța. Vreau ca el să fie liniștit, să fie ok!”, a adăugat soția faimosului tenismen.

Ce a determinat-o pe Ioana Simion să renunțe la divorț

Ioana Simion pare că s-a lăsat înduplecată de iertarea pe care Ilie Năstase i-a cerut-o și de buchetele de flori pe care acesta i le-a trimis, în urma altercației lor. Ioana Simion a sesizat și o schimbare în comportamentul lui Ilie Năstase.

 ”(…) De când s-a întâmplat ce s-a întâmplat, acum șase luni, nu a fost zi în care să nu își ceară iertare (…) De foarte multe ori plâng pentru că el mă face. Mă face să plâng și de bucurie, dar în ultima perioadă… În ultima perioadă e mult mai calm, mai înțelept, comunicăm, ceea ce înainte nu se întâmpla. Trebuie să recunosc că acele buchete imense de flori pe care le primesc le primesc de la băiatul meu și de la Ilie. Eu întotdeauna fac ce simt, intuiția nu mă păcălește. (…) Nu aștept nimic din partea lui, doar să fie așa cum a fost în aceste șase luni, un om calm, echilibrat. Pentru mine cele mai importante au fost vorbele lui, mai puțin m-au interesat cadourile. (…) Discuții sunt în orice căsnicie, eu am încercat să le aplanez, ce s-a întâmplat în ianuarie a fost ceva ce m-a depășit, am simțit că nu pot să fac față. Toți dezamăgim mai mult sau mai puțin. Cel mai mult iubesc umorul lui, în care este un om extraordinar, dar, ca fiecare, mai are și scăpări. Aș vrea să rămână așa cum este acum”, a mai spus Ioana Simion, într-un alt interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: