Redactia.ro
Home » Monden » Nu mai divorțează! Cum a convins-o Ilie Năstase pe soția sa, Ioana, să renunțe la divorț

Nu mai divorțează! Cum a convins-o Ilie Năstase pe soția sa, Ioana, să renunțe la divorț

Ilie Năstase nu vrea sub nicio formă să o lase pe Ioana să plece din viața lui. Fostul tenismen își cere scuze zilnic de la frumoasa brunetă pentru a o convinge că divorțul nu este cea mai bună alegere în privința relației lor. Separe că și Ioana Năstase bate pasul pe loc, ba chiar dă câțiva înapoi.

Cum a reușit să o convingă Ilie Năstase pe Ioana să renunțe la divorț

Aproape divorțați, dar împreună. Ilie Năstase refuză să divorțeze de actuala sa soție Ioana. Acesta a găsit o cale prin care să o țină pe brunetă în viața sa. Ilie Năstase și Ioana au fost suprinși constant împreună cu toate că au ajuns în pragul divorțului.

Ilie Năstase este foarte libertin. (…) Eu ies foarte usor din episoadele dificile, dacă e nevoie plâng. Nu am divorțat încă, suntem în divorț dar stăm mai tot timpul împreună. Îl respect foarte mult, simt că are nevoie de mine, cred că îl iubesc. E un om deosebit, poate l-au ajuns și pe el anumite probleme din trecut Pe 24 iunie avem termen la divorț. Rămâne de văzut dacă mă prezint. De când s-a întâmplat ce s-a întâmplat, acum șase luni, nu a fost zi în care să nu își ceară iertare.„, a declarat Ioana Năstase.

Ioana Năstase este pe cale să renunțe la divorț

Ioana Năstase a declarat că rămâne de văzut dacă se va prezenta la divorț. Aceasta susține că fostul tenismen își cere iertare față de ea zilnic și că ideea de divorț începe să dispară din căsnicia celor doi.

De foarte multe ori plâng pentru că el mă face. Mă face să plâng și de bucurie, dar în ultima perioadă… În ultima perioadă e mult mai calm, mai înțelept, comunicăm, ceea ce înainte nu se întâmpla. Trebuie să recunosc că acele buchete imense de flori pe care le primesc le primesc de la băiatul meu și de la Ilie. Eu întotdeauna fac ce simt, intuiția nu mă păcălește. (…) Nu aștept nimic din partea lui, doar să fie așa cum a fost în aceste șase luni, un om calm, echilibrat. Pentru mine cele mai importante au fost vorbele lui, mai puțin m-au interesat cadourile. (…) Discuții sunt în orice căsnicie, eu am încercat să le aplanez, ce s-a întâmplat în ianuarie a fost ceva ce m-a depășit, am simțit că nu pot să fac față. Toți dezamăgim mai mult sau mai puțin. Cel mai mult iubesc umorul lui, în care este un om extraordinar, dar, ca fiecare, mai are și scăpări. Aș vrea să rămână așa cum este acum. Vineri vom pleca la Paris.„, a mai povestit Ioana Năstase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: