Redactia.ro
Home » Monden » Ilie și Ioana Năstase, momente speciale de Paște! Cum s-au afișat cei doi pe rețelele de socializare

Ilie și Ioana Năstase, momente speciale de Paște! Cum s-au afișat cei doi pe rețelele de socializare

GALERIE FOTO (2) Ilie și Ioana Năstase, momente speciale de Paște! Cum s-au afișat cei doi pe rețelele de socializare

Cu toate că și-au anunțat divorțul, Ilie și Ioana Năstase nu au putut sta departe unul de celălalt în ziua de Paște. Cei doi s-au văzut și au petrecut sărbătorile pascale împreună.

Ilie și Ioana Năstase, momente speciale de Paște

Pentru că sărbătorile se petrec alături de familie, nici Ioana și Ilie Năstase nu au făcut rabat de la această regulă. Astfel că s-au strâns în jurul mesei și au petrecut alături de persoane dragi lor și pare că se gândesc la o posibilă împăcare.

“În ceea ce mă privește, voi fi sigur în Noaptea de Înviere la biserică, ca să iau lumină. Face parte din sufletul meu, din spiritul Sărbătorii, aşa că nu se pune problema de a lipsi. Dar nu știu dacă voi reuși să-l conving și pe Ilie, să facă un pas similar. El nu e un tip care gustă aşa ceva. O ştie mai toată lumea, de altfel! “Nu-l pot lăsa pe Ilie singur, nu mi-aș ierta asta. El e mai liniștit, îmi dă o senzație plăcută reîntâlnirea cu el. Nu aş fi eu, dacă nu aş recunoaşte că şi Ilie face eforturi”, a declarat bruneta.

Ilie și Ioana Năstase nu au putut sta departe unul de celălalt în ziua de Paște. Așadar, cei doi s-au văzut și au petrecut sărbătorile pascale ca o adevărată familie. Cu toate că lucrurile nu au fost tocmai roz între ei, Ioana Năstase a decis ca aceste sărbători să le petreacă alături de Ilie Năstase. Poate pentru că de sărbători toată lumea are tendința să fie mai bun sau poate doar a fost empatică, cert este că Ioana, în urmă cu câteva săptămâni, declara că divorțul nu o va face să-și schimbe atitudinea față de Ilie Năstase.

Ilie și Ioana Năstase, momente speciale de Paște! Cum s-au afișat cei doi pe rețelele de socializare

“Eu aştept termenul de divorţ, el citaţia. Paştele îl facem împreună, cum oare să-l las singur pe Ilie?! El are o relaţie foarte frumoasă cu familia mea şi chiar este iubit de ei, cu toate că ştiu şi ei ce s-a întâmplat în iarnă. Da, vom fi împreună, dacă suntem în post, trebuie să iertăm. Între noi s-au mai liniştit apele, el şi-a mai schimbat comportamentul, eu sunt la fel. Decizia divorţului nu mă face să-mi schimb atitu­­dinea, sunt empatică faţă de el”, a declarat Ioana Simion, potrivit click.ro, în urmă cu două săptămâni.

Cum s-a făcut de râs Ilie Năstase

Ioana Năstase a povestit o întâmplare care îl are protagonist pe soțul ei, Ilie Năstase. Bruneta a fost de-a dreptul șocată când a văzut ce a făcut fostul mare jucător de tenis.

Chiar dacă se află în plin proces de divorț, lucrurile s-au liniștit între Ioana Năstase și Ilie Năstase. Cei doi își petrec destul de mult timp împreună. Bruneta a povestit pentru Playtech-Impact o întâmplare care a surprins-o.

“Eu și Ilie eram împreună în Bucureşti, undeva pe lângă Hotelul Marriott. L-am rugat să intre cu mine două minute într-o bisericuţă din apropiere. Nu a zis nu, dar nici nu a intrat. Când am ieşit l-am căutat ceva vreme. Era prin apropiere, într-o staţie de transport public, şi mă aştepta pe gard, cu o sticlă de bere în mână. Nu am putut să-i reproșez nimic, fiindcă am considerat că mai mult aș fi pierdut decât aș fi câştigat. Așa e el construit”, a declarat Ioana Năstase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: