Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a făcut de râs Ilie Năstase! „L-am găsit pe un gard”

Cum s-a făcut de râs Ilie Năstase! „L-am găsit pe un gard”

ilie nastase, Ioana Năstase, împăcare, Paște

Ioana Năstase a povestit o întâmplare care îl are protagonist pe soțul ei, Ilie Năstase. Bruneta a fost de-a dreptul șocată când a văzut ce a făcut fostul mare jucător de tenis.

Chiar dacă se află în plin proces de divorț, lucrurile s-au liniștit între Ioana Năstase și Ilie Năstase. Cei doi își petrec destul de mult timp împreună. Bruneta a povestit pentru Playtech-Impact o întâmplare care a surprins-o.

“Eu și Ilie eram împreună în Bucureşti, undeva pe lângă Hotelul Marriott. L-am rugat să intre cu mine două minute într-o bisericuţă din apropiere. Nu a zis nu, dar nici nu a intrat. Când am ieşit l-am căutat ceva vreme. Era prin apropiere, într-o staţie de transport public, şi mă aştepta pe gard, cu o sticlă de bere în mână. Nu am putut să-i reproșez nimic, fiindcă am considerat că mai mult aș fi pierdut decât aș fi câştigat. Așa e el construit”, a declarat Ioana Năstase.

Ioana și Ilie vor petrece Noaptea de Înviere împreună

Chiar dacă se află în proces de divorț, Ioana și Ilie par că se înțeleg foarte bine. Și-au făcut planurile pentru Sărbătorile Pascale pe care le vor petrece împreună, la Constanța. Totuși, soția fostului jucător de tenis va merge cel mai probabil singură la biserică.

“În ceea ce mă privește, voi fi sigur în Noaptea de Înviere la biserică, ca să iau lumină. Face parte din sufletul meu, din spiritul Sărbătorii, aşa că nu se pune problema de a lipsi. Dar nu știu dacă voi reuși să-l conving și pe Ilie, să facă un pas similar. El nu e un tip care gustă aşa ceva. O ştie mai toată lumea, de altfel!”

Mai mult, Nasty este invitat și la soacra sa. Bruneta spune că ea și soțul ei petrec destul de mult timp împreună și lucrurile între ei s-au liniștit.

“Nu-l pot lăsa pe Ilie singur, nu mi-aș ierta asta. El e mai liniștit, îmi dă o senzație plăcută reîntâlnirea cu el. Nu aş fi eu, dacă nu aş recunoaşte că şi Ilie face eforturi”, a mai spus bruneta.

Chiar dacă totul pare să se fi liniștit, Ioana nu renunță la acțiunea de divorț. Soția lui Năstase a depus actele la Judecătoria Hârșova la începutul lunii martie, după ce soțul ei a agresat-o fizic. Cei doi sunt împreună de 3 ani și sunt căsătoriți de un an. Scandalul care a speriat-o pe Ioana a avut loc în luna ianuarie. Atunci, Ilie Năstase s-a enervat pentru că soția sa primise un mesaj de la un fost iubit și a devenit violent. Ioana s-a speriat foarte tare și a chemat Poliția.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: