Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Năstase l-a iertat pe Ilie Năstase: ”Am decis să avem o relaţie de prietenie”

Ioana Năstase l-a iertat pe Ilie Năstase: ”Am decis să avem o relaţie de prietenie”

Ilie și Ioana Năstase

Ioana și Ilie Năstase au decis să îngroape securea războiului! Nu au de gând să se împace și să renunțe la ideea de divort, dar au decis să rămână în relații de prietenie. Ioana spune că l-a iertat pe cel care încă îi este soț, după ce acesta a sunat-o și și-a exprimat părerea de rău pentru că a fost violent cu ea.

Ioana Năstase l-a iertat pe Ilie Năstase: ”Am decis să avem o relaţie de prietenie”

Ioana Năstase a dezvăluit că l-a iertat pe Ilie Năstase pentru că a fost violent cu ea, după ce fostul tenismen a sunat-o și și-a exprimat regretul față de acest aspect. Ioana, însă, nu are de gând să renunțe la divorț, dar a decis să rămână în relații de prietenie cu Ilie Năstase.

"Am plecat cu ce aveam pe mine!" Unde se află acum Ioana Năstase şi ce  spune despre divorţul de Ilie Năstase

„Lucrurile între mine şi Ilie au rămas la fel. Nu m-am gândit la varianta de a mă împăca cu el şi de a relua relaţia ca soţ şi soţie, însă am decis, la insistenţele lui, să avem o relaţie de prietenie. Am acceptat, am iertat, mai ales că suntem în post. Am făcut-o pentru sufletul meu, mai mult.După ce am depus cererea de divorţ, lui i-a părut rău şi m-a sunat. M-a rugat să-l iert, iar eu i-am spus că tot ce îmi doresc este să nu mai fie violent. A fost o primă condiţie. El a conştientizat că a greşit şi mi-a promis de nenumărate ori că nu va mai fi violent”, a declarat Ioana Năstase pentru Click.ro

Contract prenupțial între Ioana și Ilie Năstase

Cei doi au semnat un contract prenupțial în care este prevăzut faptul că bunurile dăruite de Ilie Năstase, Ioanei, nu mai pot fi luate înapoi.

„ Există un contract prenupţial în care scrie negru pe alb că bunurile sunt ale mele. Degeaba zicea că o să îmi ia tot, pentru că există un contract. El a fost de acord ca tot ce se cumpără în timpul căsătoriei, să am dreptul doar eu. Tot ce este pe Ioana Năstase îmi revine. Deci, dacă îmi retrag divorţul este pentru că iert, nu pentru că aş fi condiţionată să predau Bentley-ul şi ce mi-a mai cumpărat el”, a mai adăugat Ioana.

Ioana și Ilie Năstase nu mai locuiesc împreună

Cei doi încă soți nu mai locuiesc împreună, iar după episodul violent, Ioana Năstase a mai dormit o singură seară, acasă la Ilie Năstase.

„M-aţi întrebat dacă locuim împreună, răspunsul este nu. M-aţi întrebat dacă am dormit împreună după această conciliere, răspunsul este da! Eu am stat mai mult la Constanţa, însă am dormit o singură seară la el, în Bucureşti.”, a conchis Ioana Năstase.

Decizia soției lui Ilie Năstase. Ce va face Ioana Simion după divorț. Sunt  mulți bani la mijloc - IMPACT

Ioana Năstase a luat decizia divorțului după ce în luna ianuarie, după ce au ajuns acasă, de la un restaurant, Ilie Năstase a luat-o la bătaie. Ea spune că a primit ”o ploaie de palme”, din care credea că nu va mai ieși cu viață. A alertat poliția, dar nu a depus plângere și a plecat acasă, la Constanța. Cei doi s-au căsătorit civil în luna aprilie, anul trecut, iar nunta au organizat-o în vara anului trecut.

Ioana Simion, după nunta-surpriză cu Ilie Năstase: „Mi-a spus că-mi oferă  divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: