Redactia.ro
Home » Monden » Nick Rădoi, motivul din cauza căruia Ilie și Ioana Năstase divorțează? Ce a declarat milionarul

Nick Rădoi, motivul din cauza căruia Ilie și Ioana Năstase divorțează? Ce a declarat milionarul

Nick Rădoi este surprins de faptul că fosta sa iubită, încă doamna Năstase, divorțează de Ilie Năstase. Milionarul crede că Ioana a avut un motiv bine întemeiat care a determinat-o să facă acest pas. De altfel, Nick Rădoi mai este de părere că din cauza lui frumoasa brunetă a fost agresată fizic de fostul tenismen.

Nick Rădoi, motivul din cauza căruia Ilie și Ioana Năstase divorțează? Ce a declarat milionarul

Nick Rădoi nu se aștepta ca Ioana Năstase, fosta lui iubită, să ajungă în pragul divorțului de fostul tenismen. Crede că Ilie Năstase a supărat-o extrem de tare încât frumoasa brunetă să ia această decizie.

”Nu mă așteptam, ăsta este adevărul. Pe Ioana trebuie s-o superi foarte tare ca să facă un astfel de pas! Sunt surprins și, totodată, o înțeleg că își dorește liniște în viața ei. Și decizia ei sunt convins că este spre binele ei. Totul este foarte fragil acum între acești oameni și fix eu mai lipsesc. Nu vreau să am nici un amestec, este viața lor și știu ei bine ce să facă, că, dacă spun ceva despre asta, problemele lor se pot agrava și nu vreau să-mi dau cu părerea”, a declarat Nick Rădoi pentru Click!

Nick Rădoi: ”Eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei”

Totodată, Nick Rădoi a dezvăluit un lucru interesant. A precizat că a rămas în relații bune cu Ioana Năstase, chiar dacă s-au despărțit. Așa că, în ziua când Ioana a fost bătută Ilie Năstase, el a sunat-o înainte de episodul violent să-i spună: ”La mulți ani!”. Ulterior, a aflat de conflictul dintre cei doi.

”De Sfântul Ion, eu am sunat-o să-i fac o urare de ziua ei. Așa obișnuim să ne salutăm noi de când ne-am despărțit. Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei. Sunt convins că Năstase a început să vorbească de trecutul Ioanei. Trecutul nu are valoare. Ilie trebuie să înțeleagă că, la vârsta noastră, nu putem să ne găsim pe cineva care nu are un trecut”, a declarat Nick Rădoi, la Antena Stars.

Ilie Nastase divorteaza de Ioana Simion

Apropiații Ioanei și a lui Ilie Năstase au confirmat în aceste zile ruperea căsniciei. Se pare că Ioana a preluat inițiativa și, deși ar fi vrut ca totul să se încheie la notar, fostul tenismen a insistat ca totul să se desfășoare la Tribunal.

”Da, Ioana divorțează. Mâine va depune actele de divorț. Nu se va întâmpla la notar, așa cum era de așteptat. Lucrurile au luat o turnură urâtă între ei și au decis să o facă la tribunal. Ioana a sperat că se vor îmbunătăți lucrurile, însă s -u înrăutățit. Ea este foarte hotărâtă. A vorbit azi cu Ilie și l-a întrebat unde își dorește să divorțeze, iar el a răspuns ferm: la tribunal. Ea nu și-a dorit să ajungă acolo, se putea într-un mod civilizat, dar, din păcate, nu e așa”, au declarat, pentru Click surse apropiate familiei Năstase.

Reamintim că la începutul acestui an, în luna ianuarie, Ioana a declarat că a primit ” o ploaie de palme” de la soțul ei, Ilie Năstase. Totul s-a întâmplat după ce au sărbătorit ziua ei de nume, iar mai apoi s-au dus acasă. Cu greu a reușit să scape de agresivitatea lui Ilie Năstase și a sunat la poliție. Nu a depus plângere pe numele lui și a preferat să-l părăsească. Încă de atunci și-a exprimat dorința de a divorța.

„Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă. Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, a declarat Ioana, pentru Click!, la momentul respectiv.

Ioana și Ilie Năstase s-au căsătorit civil în luna aprilie 2020, iar în vară au avut nunta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: