Redactia.ro
Home » Monden » Ilie Nastase, trist pe strada. Cum a fost surprins marele tenismen

Ilie Nastase, trist pe strada. Cum a fost surprins marele tenismen

La 74 de ani ai spune ca lucrurile se aseaza si ca viata ramasa ar trebui traita corect si linistit. Nu acelasi lucru se poate spune despre Ilie Nastase, surprins de paparazzi Spynews.ro in timp ce vorbea agitat la telefon.

Ilie Nastase, intaiul tenismen al Romaniei pare destul de abatut in ultima vreme, iar dovada stau fotografiile surprinse de paparazzi in oras. In pozele aparute se vede cum Ilie Nastase este agitat si parca suparat pe viata. O plimbare in oras ce ar trebui sa fie una lipsita de griji si agitatie  este de fapt una extrem de suparatoare pentru septuagenar. Ceea ce pare ca il da peste cap este o discutie telefonica de care are parte, urmata de altele la fel de agitate.

Ilie Nastase, la moda si la 74 de ani

Chiar daca preocuparile si grijile de zi cu zi par sa il machine pe Ilie Nastase, acesta insa nu uita sa se accesorizeze corespunzator varstei. Geaca din piele neagra, ochelarii de soare si parul perfect aranjat descriu imaginea corecta a tenismenului, care nu uita sa dedice atentie asupra felului in care se imbraca. Insa visarea plimbarii este intrerupta de un telefon care il pune pe ganduri si care il face sa-si indeparteze masca de pe fata, vizibil iritat de cele auzite in convorbire.

Ilie Nastaste, cu masca de protectie sub nas

Masca de protectie este un accesoriu nelipsit din viata noastra. Mai mult, senzatia ca ne facem mai bine auziti fara ea presupune indepartarea mastii de pe nas si purtarea acesteia in diferite moduri, uneori sub nas sau barbie. Asa a fost surprins si Ilie Nastase zilele trecute in Bucuresti, in timp ce vorbea agitat la telefon, cu masca sub nas.

La 74 de ani ai spune ca lucrurile se aseaza si ca viata ramasa ar trebui traita corect si linistit. Nu acelasi lucru se poate spune despre Ilie Nastase, surprins de paparazzi Spynews.ro in timp ce vorbea agitat la telefon.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: