Redactia.ro
Home » Monden » Ilie Năstase vinde apartamentul din Mamaia, cu vedere la mare. Ce sumă de bani cere fostul tenismen

Ilie Năstase vinde apartamentul din Mamaia, cu vedere la mare. Ce sumă de bani cere fostul tenismen

GALERIE FOTO (7)Ilie Năstase vinde apartamentul din Mamaia, cu vedere la mare.

Ilie Năstase vinde apartamentul din Mamaia, cu vedere la mare. Fostul tenismen a decis să-și vândă apartamentul de lux din Mamaia. Ilie Năstase a făcut public anunțul pe Internet, cerând peste jumătate de milion de euro.

Ilie Năstase vinde apartamentul din Mamaia, cu vedere la mare. Ce sumă de bani cere fostul tenismen

Ilie Năstase vinde apartamentul din Mamaia, cu vedere la mare. Celebrul tenismen a cumpărat în urmă cu câțiva ani un apartament din complexul Caelia Residence din Mamaia, cu vederea la mare. Ilie Năstase a postat pe Internet un anunț în care preciza că și-a scos apartamentul la vânzare. În anunț este menționat faptul că imobilul se află la parter, are două camere, două băi și este decomandat.

De asemenea, apartamentul are o terasă proprie, este mobilat complet, iar pe lângă locuință există și alte facilități precum SPA, recepție, saună, piscină, loc de parcare, lift și plajă privată. Ilie Năstase cere 540.000 de euro. „Locuinta pe care v-o propunem are 73 mp, este amplasata la parterul cladirii si are acces direct privat catre terasa proprie de aprox. 80 mp si catre plaja. Compartimentarea este una generoasa, apartamentul fiind compus dintr-un living de peste 28mp si un dormitor de peste 23 mp ambele cu iesire pe plaja, o baie principala de 8 mp, o toaleta, bucatarie, hol si un spatiu tehnic. Apartamentul este luminos, vesel si plin de energie si se vinde mobilat si utilat”, se declară în anunţ.

În prezent, fostul sportiv locuiește împreună cu Ioana în apartamentul acesteia, în Mamaia Nord. Ilie Năstase s-a căsătorit a cincea oară.

Ioana Simion l-a acuzat pe Ilie Năstase că a agresat-o fizic

La începutul acestui an, Ilie Năstase a fost acuzat de soția sa, Ioana că a agresat-o fizic. Femeia a sunat la 112 pentru a-și reclama soțul, menționând că a fost norocoasă că scăpat teafără. Ulterior,Ioana a vorbit despre acest scandal. Conform acestei, după ce s-au întors din oraș, a observat că Ilie este nervos, dar nu și-a imaginat niciodată ce avea să urmeze. În presă s-a zvonit că Ioana ar fi fost agresată fizic din cauza lui Nick Rădoi. „Este o prostie ce s-a scris, cum că motivul conflictului ar fi fost Nick Radoi. Nu, eu sunt un om cu coloană vertebrală, care ştie să pună punct între trecut şi prezent. Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă„, a spus Ioana.

Ilie Nastase si Ioana

Ioana a povestit că Ilie a luat-o la palme, motiv pentru care a alertat autoritățile. Aceasta a fost salvată de oamenii legii, iar la scurt timp după scandal a plecat la Constanța. „Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa„, a subliniat Ioana Năstase.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: