Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Năstase și-a cumpărat un cal de 25.000 de euro! Cum a reacționat Ilie Năstase când a auzit

Ioana Năstase și-a cumpărat un cal de 25.000 de euro! Cum a reacționat Ilie Năstase când a auzit

Ioana Năstase și-a cumpărat un cal de 25.000 de euro! Cum a reacționat Ilie Năstase când a auzit

Ioana Năstase și-a cumpărat un cal de 25.000 de euro! Fostul tenismen a vorbit despre prima reacție pe care a avut când a auzit ce a făcut soția lui. 

Ioana Năstase și-a cumpărat un cal de 25.000 de euro! Cum a reacționat Ilie Năstase când a auzit

Cei care o cunosc, știu că Ioana Năstase este o femeie pasionată de echitație, astfel că aceasta și-a dorit dintotdeauna să aibă propriul său cal. Pentru că o iubește și își dorește să fie fericită, Ile Năstase s-a oferit să-i cumpere el calul mult dorit, însă a renunțat la idee atunci când a văzut prețul armăsarului.

Ilie Năstase i-a promis soției sale că îi va face unul cadou de ziua ei. Doar că prețul prea mare al animalului l-a făcut pe fostul tenismen să renunțe la idee. În cadrul unui interviu, Ioana Năstase a dezvăluit că, în urmă cu ceva timp, a fost împreună cu Ilie Năstase, pentru a-și alege un cal. Doar că exemplarul care i-a plăcut era mult prea scump, 25.000 de euro, astfel că ex-liderul ATP a refuzat să-l mai plătească. Bruneta nu a renunțat și, într-un final, a decis să-l achite singură, din banii ei.

”Am plecat de acasă cu Ilie ca să-mi aleg calul, el probabil a crezut că va costa în jur de 5.000-10.000 de euro, iar eu i-am spus că primul căluț care va veni peste mine ală va fi al meu. Primul căluț care a venit către mine a fost Cezărică care era și foarte scump. Ilie auzind prețul a spus nu. Peste 20.000 de euro. Mi-a zis că nu-ți iau femeie niciun cal că e prea scump”, a spus Ioana Simion, la un post de televiziune.

Mai mult, aceasta a povestit că, după mai multe vizite, s-a atașat iremediabil de cal, astfel că s-a dus la bancă și a scos cei 25.000 de euro necesari pentru a-l cumpăra. Ulterior, Ilie Năstase a revenit la sentimente mai bune și a decis să suporte și el jumătate din preț.

“Am venit trei zile la rând la căluț, am prins atâta drag de el, apoi a patra zi m-am dus la bancă, mi-am plătit căluțul singură. Am mers la bancă, mi-am achitat căluțul, după care l-a câteva zile s-a gândit și el să pună jumătate”, a mai spus Ioana Simion.

Ce compromis a făcut Ioana Năstase pentru celebrul tenismen

Ioana şi Ilie Năstase au avut de-a lungul relației sale mai multe probleme în cuplu, însă au știut să le rezolve, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată. Multă vreme au apărut speculaţii cu privire la incidentul major care a avut loc între cei doi.

Bruneta a mai mărturisit că, de dragul soțului ei, a acceptat încă un compromis. Mai exact, aceasta i-a redat toată libertatea lui Ilie Năstase. Acesta poate să facă orice, fără restricţii. În acelaşi timp Ioana a vorbit despre gelozie şi a explicat faptul că nu este o fire geloasă, însă are şi ea limite.

”Ultimul compromis pe care l-am făcut și nu cred că vor mai accepta altceva, este acesta că i-am redat toată libertatea. Vine acasă când vrea, se îmbracă cum vrea, să meargă unde vrea. Nu sunt geloasă, în schimb, să nu mă înjosești, că altfel mă supăr. Eu n-am de ce să fiu gelos că ea este corectă față de mine”, a mai spus soția fostului tenismen la Teo Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: