Redactia.ro
Home » Monden » Ce compromis a făcut Ioana Năstase pentru celebrul tenismen: ”Nu cred că vor mai accepta altceva”

Ce compromis a făcut Ioana Năstase pentru celebrul tenismen: ”Nu cred că vor mai accepta altceva”

Ce compromis a făcut Ioana Năstase pentru celebrul tenismen: ”Nu cred că vor mai accepta altceva”

Ioana şi Ilie Năstase încearcă să țină cont de dorințele lor. Aceștia au trecut peste tensiunile din relație și vor să facă lucrurile să meargă, însă pentru asta se pare că Ioana a făcut câteva compromisuri.

Ce compromis a făcut Ioana Năstase pentru celebrul tenismen: ”Nu cred că vor mai accepta altceva”

Ioana şi Ilie Năstase au avut de-a lungul relației sale mai multe probleme în cuplu, însă au știut să le rezolve, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată. Multă vreme au apărut speculaţii cu privire la incidentul major care a avut loc între cei doi. Ioana Năstase voia la acel moment cu orice preţ divorţul, dar se pare că fostul tenismen a convins-o să se răzgândească. Acum, tensiunile nu mai există, pentru că amândoi încearcă să ţină cont de dorinţele celuilalt.

În urmă cu ceva timp, Ioana a explicat motivul pentru care a luat această decizie: „Eu când iau o decizie o iau! Trebuie să recunosc că de această dată mi-am călcat pe suflet și am încercat să merg mai departe. Ilie mă are doar pe mine. Eu sunt cea care are grijă de el, stau cu el, îl duc la medic și am considerat că el chiar are nevoi de mine.(…) Mi-am neglijat nepoțica, mi-am neglijat copilul. Sunt mai mult alături de Ilie pentru că el are nevoie de mine și având și vârsta pe care o are, eu trebuie să fiu în preajma lui tot timpul, așa am considerat eu. Familia mea îl iubește foarte mult și îl respectă foarte mult”, a declarat Ioana Năstase la Teo Show.

De asemenea, bruneta a mai mărturisit că, de dragul soțului ei, a acceptat încă un compromis. Mai exact, aceasta i-a redat toată libertatea lui Ilie Năstase. Acesta poate să facă orice, fără restricţii. În acelaşi timp Ioana a vorbit despre gelozie şi a explicat faptul că nu este o fire geloasă, însă are şi ea limite.

”Ultimul compromis pe care l-am făcut și nu cred că vor mai accepta altceva, este acesta că i-am redat toată libertatea. Vine acasă când vrea, se îmbracă cum vrea, să meargă unde vrea. Nu sunt geloasă, în schimb, să nu mă înjosești, că altfel mă supăr. Eu n-am de ce să fiu gelos că ea este corectă față de mine”, a mai spus soția fostului tenismen la Teo Show.

Ce a cerut Ioana Năstase în schimbul împăcării cu fostul tenismen

Ioana Năstase este de părere că iubirea față de o persoană nu poate fi dovedită doar prin cadouri scumpe, ci și prin respect. Mai mult, vedeta  ar da orice ca să poată schimba cel mai mare defect al fostului tenismen și anume gelozia. Astfel, Ioana îi cere actualului soț să scape de gelozie.

”În postura de amantă eu nu prea stau. Fără regrete. Ilie mi-a oferit un cadou, o mașină de 250.000 de euro. O mare bucurie a fost. Nu cred ca e suficient să dovedești iubirea cuiva oferind cadouri. Simt că mă iubește în momentele în care vine să mă împace. Dacă aș avea o baghetă magică, aș vrea să pot schimba gelozia lui Ilie. Eu consider că sunt ok, știu ce trebuie să fac. Având experiență cu o căsnicie de 20 de ani, știu cum să procedez”,  a declarat Ioana Năstase în cadrul unei emisiuni TV.

Mai mult, actuala soție a lui Ilie Năstase a declarat că nu își explică ncii până acum cum au ajuns în această situație. Totul mergea perfect în relația lor și nimic nu părea să îi afecteze. Bruneta se gândește acum dacă să îi mai dea sau nu o șansă fostului tenismen.

”Femeile să nu accepte agresiunea fizică. Nu știu de ce s-a ajuns aici, nici acum nu realizez ce s-a întâmplat. Eram foarte relaxată. Nu pot să spun că nu sunt dispusă să trec peste asta, peste episodul cu Ilie. Mă mai gândesc. Regret că am sunat la 112. Nu am depus plângere și nu aveam de gând. Eu știu mai bine ce a fost acolo și am considerat că așa e mai bine pentru mine. Tot ce îmi doresc este liniște”, a mai spus Iona Năstase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: