Redactia.ro
Home » Sport » Ilie Năstase vrea copii la 77 de ani. „Ioana își dorește o fetiță a noastră”

Ilie Năstase vrea copii la 77 de ani. „Ioana își dorește o fetiță a noastră”

Ilie Năstase vrea copil la 77 de ani

Fostul campion de tenis Ilie Năstase a fost invitat în cel mai recent episod al podcastului „Fain&Simplu”, realizat  Mihai Morar, unde a făcut dezvăluiri inedite despre relațiile sale cu Nicolae Ceaușescu și Ion Țiriac, dar și despre dorința sa de a deveni din nou tată.

La vârsta de 77 de ani, Năstase trăiește o poveste de iubire care durează de câțiva ani cu Ioana Simion. Chiar dacă au fost momente tensionate în relația lor, fostul lider al clasamentului ATP și soția sa își doresc să împartă bucuria de a fi părinți.

Vor neapărat o fetiță

În cadrul emisiunii „Fain&Simplu”, Năstase a subliniat dorința categorică a soției sale de a avea o fetiță.

„Toate femeile sunt frumoase, dar hai să îți spun ceva: cea mai frumoasă este ultima! Vorbesc serios… Acum încercăm să avem și un copil (eu și Ioana). Și nu trebuie să se supere nimeni. Cu ea trăiesc astăzi, cu ea împart timpul, cu ea dorm, cu ea merg în vacanțe.

Ioana vrea neapărat o fetiță, are o nepoată de 5 ani, dar vrea o fetiță. Ea are băiat. Să vedem ce facem, cum facem… Ea este mândră de băiatul ei, a lăsat tot ce a realizat copilului ei. Nu suntem un cuplu liniștit, dar nici nu ne luăm la bătaie. Tot ce s-a scris a fost exagerat”, a mărturisit el.

Trebuie menționat că fostul tenisman este deja tatăl a cinci copii. În timpul căsniciei sale cu Alexandra King, Năstase i-a adoptat pe Nicholas și Charlotte. Mai târziu, a devenit tatăl unei fetițe cu Dominique Garzia. De asemenea, el mai are două fiice cu Amalia Năstase. În plus, viața și cariera sa, controversele care l-au înconjurat, precum și impactul pe care l-a avut asupra lumii tenisului, sunt subiectele documentarului „NASTY”, care va fi lansat în cinematografele din întreaga țară începând cu 16 aprilie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: